Veralynn Selamlar 🌸 koca bir listeyi eleyip bu iki isim arasinda kaldik. Esimin kafasini karistiran Adelya isminin anlaminin asil, soylu olmasi😊 Elisa ise Cennet kapisinda bekleyen melek.. Birde sizlere soralim istedik 😊
busegrr Veralynn ayyy yanlış anlamayın Adelya ismi güzel ama nargile içtiğim zamanlarda tütün alırdım Adalya diye bi markadan, her gördüğümde aklıma o geliyor😂
Ankaku Veralynn yanlış anlamayın adelya söylenmesi zor ve saçma geldi. Açelya ile karışabilirler . Ilerde çocuk size dava açar 🙈🙈🙈
Elif2912 Veralynn elisa esila uyduruk geliyor bana anlaminin o oldgnu hic dusunmuyorum adelya acelyadan farksiz pek hos bulmadim yinede siz begendiyseniz icinizden geleni koyun ben olsam tercih etmem
Veralynn Handant Ipek inci nehir melis gibi isimleri esim eledi 🙄 bir kizim var hayal ismi. Masali bile istemedi halbuki uyumlu olurdu 🤔😒
Sinemtnm Veralynn canım elisa ismi çok naif söylenişi eğer manası gerçekten bu ise bence elisa güzel👌🏻
Veralynn Didi6 evet bu elizabeth kisaltmasi filan diye gördüm soğudum baska isimlere yöneldim icime sinmedi anlamindan uzakmis baya 😒