Kubosunyavrusu Uyuyamıyorum gözlerim kapanıyor yatamıyorum dönemiyorum baya zorlanmaya başladım çarpıntım oluyor nefesim kesiliyor yatınca karnı gergin bebek baskı yapıyor gerçekten son haftalar zormuş 🤰🏻
Ozge890 Kubosunyavrusu bende oyle cok zorlanıyorum uyuyamıyorum bi saga dönüyorum bi sola dönüyorum imkansız uyuyana kadar sabahın 4buluyor tek çare esimi yastık olarak,kullanıyorum bacaklarımı üstüne atıp uyuyorum
Hiilaalll Kubosunyavrusu ben 27. Haftamda yatamıyorum böyle şeyler okuyunca geriliyorum birazcık da Allah yardımcımız olsun
YelizAtilla Kubosunyavrusu sorma canım bende öyleyim nefes darlığı bir yandan sağıma yatıyorum sağ omzum soluma yattım sol omzum ağrıyor 😣 son haftalar allahtan ☺️ Az daha dayanınca sonu güzel olucak inşallah
Kubosunyavrusu Deletedmom_5 ne sol ne sağ sırt üstü zaten asla yatamıyorum. Ama sağımda daha rahat ediyorum çok alışkınım o tarafa.
Deletedmom_5 Kubosunyavrusu ama sola yatmanız bebek için daha faydalı plesantaya kan daha fazla kan gidiyor o şekilde
BelisinAnnesi 30+6 yım bugün yatınca kesilen o nefes 😣😣😣 ya nefesim gidiyor resmen karnım davul gbi geriliyor anca sabah güneş doğuyor uykuya daldığımda offf