mucizem09_ Erturk https://www.hizliresim.com/jeb6hda canim hatta 150/1 uzun zaman olunca unutmusum ❤🙏
Pasiflora Erturk benım riskiydi 430:1 amniosentez önerdi kabul etmedim detaylıda hersey normal cıktı bayramda da dogum yaptım bi sıkıntı yoktu cok sukur
mucizem09_ Erturk valla bana dedi amniyosentez kabul etmedim zaten aldirmicaktim aklimin ucunda yok bide ultrosinda hicbirsorunda cikmadi dedim detayliyi beklicem ondada gayet iyi cikinca hicbirine gerek birakmadim icini ferah tut canim benjm
mucizem09_ Erturk icin rahat olsin eminmi temiz gelicek bende detayliyi bekledim ondad bi sorun cikmadi cok sukur oyyuzden gerek duymadim hicc
Erturk Husnayanar anne karnından sıvı alınıyor genetik tıp da inceleniyor down sendrom var mı yok mu diye
mucizem09_ Erturk ona bilinmuyor demis doktorun oyuzden riskin buyuk cikmis oda etkiliyor kombinede neden bilgi vermedi oda etkili bunda
mucizem09_ Erturk yok o degil detayli ikilo taramanda ultrosonda ense kalinligi yada burun kemigine birsey demedimi cunku kanin benimkine yakin farkimiz yok ama kombine senin bukadar dusuk cikmasi burun kemigini bilinmiyor olarak girmid