BurcuakirGlec Devlet hastanelerinde detaylı ultrasona bakılıyormu özeller çok pahalı gerçekten Devlette yaptıran varmı kızlar
ElifKarata BurcuakirGlec yapılıyor canm ama renkli değildi benm gittiğim sonra memnun kalmayınca özelde yaptırdım 250 TL’ye
deletedmom55 BurcuakirGlec bende 9 temmuzda gideceğim ama tekrar bi randevumu verecekler oradan bilmiyorum artık 19 haftalık olucam o zaman ama bilmiyorum
BurcuakirGlec Deletedmom18 19+2 doktor 21 haftalıkken yaptır dedi bana hayatta sıra vermezler ozman 🙄
BurcuakirGlec ElifKarata hangi hastanede yaptırdın sadece renKsiz oluşumu seni rahatsız etti yoksa başka bişey mi oldu ona göre hiç devlete gitmiyim ben
Deletedmom18 BurcuakirGlec doktorunu bul randevu al zaten der sana detaylı için gün verecekler yönlendirir seni verirler diye düşünüyorum
ElifKarata BurcuakirGlec açıkcası özelde 1 bucuk saat vaktım geçti bunun 40 dk sı bebeği incelediler renkli fotosu videosu verildi devlette 10 dk ya baktılar ya bakmadılar pozisyon uygun değil haftaya tekrar gel dediLer