Ebrusamet07 Masalinannesi1 ekmek hamur işi makarnayı kestim pilavı en aza indirdim ☹️ bulantım çok fazla olduğu için zaten canım da pek bisey istemedi aciktikca yoğurt yedim su bile icemiyorum çareyi limonlu suda buldum 1 ayda 4 kilo vermişim bebeğimin büyüklüğünde de bı sorun görmedi dr
Ruyasusam Oksuzoglu Haftadayim hamilelikten önce hafif ayva göbeğim vardı hala aynı şekilde duruyor. Hiç büyüme olmadı. Bide bebeğim 2 hafta önde iri olacak sanırım.. şaşırıyorum nerede bu çocuk diye 😂
Rmys_eyllhfa_ 22 de ufacık belli oldu şuan 27 deyiz sadece hamile olduğumu bilen kişiler fark edebiliyor sanırım bundan sonra hızlı büyüyüyecek
yaseminky Hiilaalll henüz belli degil yurtdisindayim 20.haftadan önce görseler dahi söylemiyorlar bi oglum var birde kizim olsun isterim ☺️ Tabi en önemlisi saglikli olmalari 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hiilaalll yaseminky yani ne kadar doğru bilmiyorum ama benim de kızım olucak son 1 aya kadar hiç bi şey yiyip içemiyordum sürekli kusma hali vardı ve herkes kız bebekler eziyetli olur diyordu ilk gebeliğinden farklıysa belki yoldaki bi fıstıktır :)
Zeynep_ayaz Oksuzoglu ilk hamilelikte 16 haftada cikti ikinci hamileligimde 14 haftada cikti gobuş 🤭🥰🌸
yaseminky Hiilaalll peki bulantilariniz kacinci haftadan itibaren gecti veya azaldi ☺️ Insallah öyledir 🙏🏻♥️
Hiilaalll yaseminky şu an 27 haftalığım 23 . Haftamdan sonra biraz kokulara girmeye başladım şu an da mide yanmamdan ötürü kusmalarım var ama sık sık değil çok şükür 🤲🏻 Eşime bile yaklaşamıyordum geride bıraktık çok şükür 😌🤲🏻
yaseminky Hiilaalll Sag salim kucaginiza alirsiniz insallah🙏🏻🙏🏻 Sizi anlayabiliyorum yasayan bilir ☺️ Hayirli evlatlarimiz olur insallah 🥰
Kamuran_celiik yaseminky bende habire yiyordum doyma hissi yoktu kusmam da yoktu o yüzden çok kilo aldım şuan da az bi yesem şişiyorum 🙃
Drysglm98 Oksuzoglu ben kilolu hamile kaldım ama karnım hiç yoktu bizde basen alıyor genelde. Hamile kalınca 2. Ayda hemen karnım çıktı. Birazda gaz ve kabızlıktan kaynaklı oldu tabi benimde ilk bebeğim
Caltintas 18. Hafta gibi belli olmaya başlar benim, ikisinde de öyle oldu ama davul gibi gergin bi karın ne zaman oluyor dersen 28, 30 gibi başlar o 😊
Momlife1 İlk hamileliğimde 20 haftadan sonra dışardan anlaşılıyordu şimdi 12 haftalığım bugün bir komşum hamile misin diye sordu 😂 zaten yumuşak bir göbek mevcut olduğu için biraz yükseldi
Melisaalagoz Oksuzoglu 24 te minicik çıkmıştı bir ayda 29 haftalık olduğumda büyüdü 30 hafta itibariyle dışardan da hamile olduğum belli oluyordu ama 30 a kadar valla tık yoktu 😂