kinandolay Normal doğum çok istiyorum ama hala ne bir açılmam ne bir sancım var. Böyle olup da normal doğum yapan var mı?
gzybkgl kinandolay ben 40 haftalık doğum yapmıştım. Daha zamanınız gelmemiştir 😊 şimdi de 38 haftalığım hala beklemedeyim
cinarduru kinandolay ben oğlumu 40+3 te doğum yaptım ne acılmam vardı nede sandım vardı. Ben normal doğum istedim suni sancı ile doğum yaptım
Kbrurkn1 Bende sizinle aynı durumdayım doktorum normal doğum içim herşey yokunda diyor ama bizde hiçbir belirti yok
kinandolay Kbrurkn1 banada öyle söylüyor ama son dakika açılman yok diyip sezeryana alıcak diye korkuyorum
Sevim96 Bende 38+4 teyil yalancı sancım bile yok normal doğumu çok istiyorum, plates hareketleri, hurma gibi şeyleri her gün yapıyorjm ama bana mısın demiyor karnım bile inmedi hala 😔
kinandolay Sevim96 inşallah bir anda sancı ile açıklık olur da normal doğururuz istediğimiz gibi hayırlısı ile 🤦♀️
Ervaceylin Sevim96 geleceği zamanı o bilir canım kaygılanma hiç insallah Rabbim sağlıcakla kucağını almayini nasip eder 🤲🏻
Selmakaraduman20 Sevim96 bende şuan tam 38+4 bugün kontrolumuz vardı bizde de hiç bir belirti yok bekliypruz bakalım .🤲❤️
gzybkgl kinandolay yok yavaş yavaş. Benim önce nişan geldi hastaneye gittim 3 buçukta nstde sancılarım düzenliydi ağrım yoktu. Alttan muayene olurken suyum patladı 2 cmdi açılma. 5 6 ya kadar açılmam olmadı 6dan sonra yavaş yavaş açıldı 10.40 da da doğum oldu
inci_34 kinandolay 2günle olmuyor o iş :( ben 2aydır yapıyorum nerdeyse merdiven Yürüyüş squat daha neler neler ama 41olduk)
tosya_08 41 haftalık olduk 40+2 haftalıkken 2cm acıklık vardı ama henüz gelen giden bşy yok bebeğimin başı aşağıdaydı dün doktora gittik kafası yukarı çıkmış pazartesi günü dönmezse sezeryanla alacak normal doğum yapmak istiyorum çok inşallah normal yapabilirim
cinarduru kinandolay zordu canımm ama sezeryandan yine iyi ben çok korkuyordm sezeryandan. Çocuk çıkınca ağrın sızın kesiliyor
pamuk_anne kinandolay dert etmeyin. 41+2 sıfır sancı ile doğum yaptım suni verdiler. Ama inşallah sanciniz gelir ve inşallah açılmaniz olur