yagizinannesii Merhaba sevgili anneler, yeni doğan bebek bezi tercihiniz nedir ? Çevremde şuan da sleepy en çok önerilenler arasında. Sizin tercihiniz ne oldu ?
MinnieMouse yagizinannesii yenidogan icin molfix beyaz paket oneririm. Kokusuz yumusacik sizdirmaz bir bez. Migrostaki minies 2 numara da guzel. Sleepy sensitive de guzel. Onun disinda prima pure tabi ki guzel. Biraz bebis kendi seciyo diyebilirim. Ilk etapta en temizi molfix beyaz paket. Ust numaralara gectikce deneme yanilma uygun bezi bulucaksin 🤗
Portakalgeliyor yagizinannesii Sleepy 1 numara :) 4 paket stokladım 2 numara 4 paket 3 numara 4 paket ıslak mendil ise yenidoğan sleepy tercih ettim içeriği 99.5 olarak temiz 🙏🏻🌸
Asyaayaz1 İlk yavrumda molfix kullandım çok memnun kaldığım için yine tercihim molfix olucak nasipse🌼
ilaysss Sleepy kızımda pişik yaptı. Yenidoğan döneminde prima premium care kullandım çok memnun kaldım. 1 yaşına kadar devam ettim sonra prima aktif bebek bezini gündüz, premium care gece olarak devam etmekteyim.