Sinem_Vardar12 Sezeryanımın üstünden daha 1 buçuk yıl geçti ve 7 aylık hamileyim. 2.sezeryanım daha mı zor geçecek kolay geçmesi için tüyolar verir misiniz korkuyorum
yagmurbalci Sinem_Vardar12 bende ikinci kez sezeryan olacağım haziranda hiç bir fikrim yok oğlum 1.5 yaşında 9 aylık hamileyim
HavvaMerve Sinem_Vardar12 Benimde ikinci sezaryenim olacak ilkiyle arasında çok zaman var ama yine de merak etmiyor değilim nasıl olacak ilkinde çok zorlanmamıştım agrım yoktu bunda nasıl olacak mesela 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
MrvCgn Sinem_Vardar12 benim de 2. Sezaryenim olacak Allah nasip ederse oglum 2.yas 3 aylik. Bu arada birinci sezaryenden sonra 1 yil gecmisse aradan normal dogum yapilabilirmis rahimde bir sıkıntı yoksa bana doktorum soylemedi ama boyle birsey var mi acaba merak ettim
Sinem_Vardar12 Mutluolmaliyim sen 7 yıl diyon bacım ben 1 buçuk yıl. Oğlum daha 10 aylıkken kızçeme hamile kalmışım 😅
Mutluolmaliyim Sinem_Vardar12 Allah yardımcın olsun ikisi bı arada büyümüş olcak sonrada keyfine bakarsın ben sil baştan yaşiycam
Esila_kayacan Sinem_Vardar12 şuan aynı durumu ben yaşıyorum kızm 10 aylık 7 haftalık hamileyim 😂🤦🙄 napacm bilemiyorum
Sinem_Vardar12 Mutluolmaliyim bazıları gerçekten öyle diyor bakmak değilde beni sıkan bu doğum süreci olacak daha tam iyileşmemişken yarayı birdaha açacaklar yabi
Senadalmiss Sezaryen tecrübemden söylüyorum ilkide çok rahattı ama tabii ki ilk deneyimle 2. Arasında çok fark var. Benim büyük oğlum 5 aylıktı hamile kaldığımda şuan aralarında 14 ay var 2. Bence daha rahattı ne yapıcağını biliyosun ne yapmayacağını biliyosun bence hiç sıkmayın kendinizi ben 3. Kez Hamileyim şuan inşallah hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz ☺️
Sinem_Vardar12 Senadalmiss gerçekten içime su serptiniz tecrübelerini i bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim Rabbim bütün bebeklerimiz sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin canım benim 💙❤️
FatmaArden_ Senadalmiss benim oglullarimi narasida 15 ay olucak nasil 3uncuye niyetlenebildiniz bizim ikinci korundugumuz halde Allah nasip etti ama 3 shuan dusunemiyorum… Boyle bile cok zor geciyo hamileligim nasil basa cikiyonuz HELAL OLSUN 🙏🙏🙏🧿
Sinem_Vardar12 HavvaMerve bakalım tecrübeli anneleri bekleyelim bizi nasıl bir süreç bekliyor öğrenelim 🙂
Senadalmiss Sinem_Vardar12 bol bol yürüyün gazınızı çıkartın gaz çıkartmayınca kemiklere ağrı çok kötü vuruyor ☺️ Bide narkozdan baş ağrısı çekenler oluyor hemşirelere sorarsınız sade kahve içersiniz geçer ☺️ Korkulucak hiç bişey yok Allahın izniyle ❤️