Mavii02 ruveyda14 27 haftaya kadar raporsuz uçuş yapabilirsiniz ondan sonrası doktorunuzdan rapor almanız lazım
BlueButterfly ruveyda14 havalimanı calisaniyim bi sorun olmaz ama farklı firmalar farklı isteklerde bulunabiliyor şirketi arayın bence söyleyin durumunuzu ona gore doktor raporu isterse öyle ucun 36 haftalık gelenler bile oluyordu eğer kayginiz bebeğe zararı olurmu diye dusunuyorsaniz
Hhglr ruveyda14 ben de yapmıştım yolculuk o haftalarda. Benim ilk yolculuğumdu ve inanılmaz stresli geçmişti çok korkmuştum. Birşey olmadı tabi ama eğer korkuyorsanız iyi düşünün
Nrydmr Ben 29.haftamdayım 45dklık uçak yolculuğu yaptım bir sorun da olmadı çok şükür 🌸 doktoruma sordum yapabilirsin dedi.
Snmlhn0 Yine de rapor alın derim çünkü sizin kaç haftalık olduğunuzu bilemiyoruz deyip problem yaratabiliyorlar ☺️
miniginannesi9 BlueButterfly merhaba, uçak için alınan raporların geçerlilik süresi kaç gün, malum virüs var hemen her istediğimiz güne bilet bulamayabiliriz
miniginannesi9 Buseklc bende haftaya pzts doktora gidip 34. Haftada uçak için rapoor alacagim, ailemin yanına gitmem gerek. Ama bu rapor işi nasıl oluyor bilmiyrm
BlueButterfly miniginannesi9 1 hafta en fazla canım ama bence sen bilet alacagin havayoluyla görüş önce istemezse gerek yok isteyeceklerini zannetmiyorum