Zerden Ben de yemek yemeye düşkünüm bakmayın bir salsam ben de çok kilo alırım bünyem de müsait o yüzden sürekli kendimi motive edecek birşeyler buluyorum. Hırs yapıyorum. Tamamen psikolojik bence de. Mesela ilk gebeliğimde eve gelen abla, sizin ailede kilo genetik sen doğumdan sonra daha şişersin kilo da veremezsin dedi diye ben hırslanıp doğumdan sonra bütün kilolarimi vermiştim. Görünce o bile şaşırmıştı, kilo almamı bekliyordu. Bunun gibi çok örneği var. Yani 30 kilo alsam ve biri kilomla ilgili birşey söylese deli gibi hırs yaparım ne tatlı görür gözüm ne başka birşey. Bir de ben spora çok düşkünüm. Yüzme, koşma, ip atlama çeşit çeşit sporlar yapıyorum. O sporları yaptıktan sonra da emeklerime acıyıp sağlıklı besleniyorum. İkinci çocuğum olacak. Ben yorgun argın parkta oturup onları izlemektense onlarla beraber koşmak, eğlenmek, beraber bisiklet sürmek istiyorum. Çocuklarım anneleriyle eğlensin istiyorum şu an beni en çok motive eden şey bu, umarım biraz olsun sizi de motive edebilmişimdir. Böyle genç yaşlarda kendinizi mutsuzluğa mahkum etmeyin 🌸