Ayssunn Hanımlar kaç kilo aldınız ben 18+2 deyim 3 kilo almışım fazla mı sizce , kendimi durduramıyorum sürekli bir şeyler yiyesim geliyor ağzım boş durmuyor 😂 benim gibi olan var mı ?
depsizoo Ayssunn valla senin gibilere dicek laf bulamıyorum 3 kilonun nesi fazla ha fazla kiloyla hamile kaldıysan farklı ama 3 kiloya 2 kiloya 5 kiloya fazla demeyin ya
Denizyildizii Ayssunn 17. Haftamdayım daha hiç kilo almadım. Bende korkuyorum😄 ama çok fazla almamışsın yinede
Havva5853 Ayssunn bende şuan 15+4 teyim ama kilom hala aynı. Doktorum şuanlık normal 5.aydan sonra ayda 1-2 kilo arası artış olabilir dedi.
Nurgullmom Ayssunn Yok kız 3 kilonun nesi fazla 😀😀 ben 29 haftaligim 13 kilo aldım 🤭🤭 senin zamanlarında 6 7 kilo almıştım belki daha fazla. Ilerleyen zamanlarda daha fazla alınıyo hiç üzülme bebeğin kilosu yerinde olsun yeter 😀😇
depsizoo Ayssunn evet çok aldım kiloyu sevmiyorum ve ztn normalde 5 kilodan aşşa alma imkanın yok çocuğu gram olarak mı doğurcaksın
Ayssunn Selen37 mide bulantısı kusma yaşıyorsan kilo vermen normal canım , ben çok şükür hiç yaşamadığım için kilo kaybım da olmadı 😂
Didemmmmm Selen37 bende aynı durumdayım canım 2 buçuk kilo verdim.3 ay bitti Çok fazla mide bulantım ve hiç kusmam olmadı ama bence sağlıklı beslendiğim için verdiğimi düşünüyorum. Çok şükür bebeğimin gelişimi de gayet iyi herhalde son Aylar da alırız Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
lentil Ayssunn ben 16.haftadayım ultrasona göre tabi. 2.5 kilo almşm. Bu ay 1.5 kilo aldım bende sordum doktora zaten ayda normali 1.5 kilo dedi. Ben hatta ayda 1 kilo alsam iyi diyordum dedim yok yok abartma dedi. Ki normalde doktorum kilo konusunda çok dikkatli birisi
lentil Ayssunn evet dikkat ediyorm ama 1 2 gün ipin ucu kaçınca onlar geri gitmiyor hep böyle böyle aldım. Ama doktorun dediği gbi her ay 1.5 kilo alırsam doğuma 12 kilo alarak gitmiş oluyorm. Ki yaz tam gelince belki sıcaktan iştahım kapanır biraz 😂 kaç kiloyla başladın hamileliğee