Prensesiminyolculugu Aleynaa20 bende okadar kararsızım ki Masal Liva Asel Belis İklim Bunlar arasında kaldım ama asla seçemiyorum😒
Edali87 HaticeNur34 aslinda lina değil o line ama herkes linayi oyle saniyor. Lina ismi, Haşr sûresinin 5. ayetinde geçen “lîne” kelimesinin latin harfleri ile yazılmış şekli ise bu kelime, “yumuşak hurma ağacı” manasına gelir
HaticeNur34 @Didi6 her isim kuran-ı kerim de yazdıgı gibi okunmuyor zaten Türkçe oldugu için bence ne niyetle verdiğimiz önemli ismi
LawyerEce Prensesiminyolculugu Masal diyince çok cıvıl cıvıl kız çocukları geliyor aklıma her dönem kullanılır, dalga geçilmez, eskimez ve her evde olan bir isim değil efsane bir isim geliyor bana. 🥰
Veralynn Aleynaa20 bende tam liste yapiyordum 🙈😊 bulduklarim sunlar : Elisa, Ahsen, Ikra, Adelya, Hüma, ipek, inci, masal, mihra , ilay 🤷♀️ halen daha bakiniyorum 😒
HaticeNur34 @Edali87 bende araştırdım tabiki vericeğim ismi ama her kuran’da da geçen isim kuran’da okunduğu gibi söylenmiyor günlük hayatımızda bu yüzden benim ne niyetle verdiğim önemli haşr suresinde geçiyor sonuçta
Prensesiminyolculugu LawyerEce yorumunuz için teşekkür ederim valla evet bende çok beğeniyorum 🐣 bakalım hangisi kısmet olacak 💟