minikkelebegimmm Kizlar merhaba henuz hamile degilim doktorum bu ay klomene baslatti 5 gun gunde 2 kez seklinde kullandim yumurtlama gunum takvime gore sali ve carsambaydi bugun akintiyla birlikte bir miktar kanamam geldi nedeni ne olabilir
ednrbrke minikkelebegimmm bende klomenle hamile kaldım. Ama bende kanama olmamıştı. Yumurtlama kanaması normal diye biliyorum. Cocugun olması için iyi hatta.
ednrbrke minikkelebegimmm 2 ay kullandım canım. Kafama cok takıyordum. İlk ay hiç yumurtlamam olmadı. 2. Ay ilacı kullandıktan sonra doktora gitmedim olursa olur dedim. Ve o ay hamile kaldım. Yumurta takibi olayı beni çok geriyodu ister istemez. Kafana çok takmamaya çalış stres çok etkiliyor 🙏🏻
Angell Klomenle ilgisi yok canım bende kullandım sen günlerini kaçırma yeter yumurtan çatlamışmı doktor kontrole aldımı?
minikkelebegimmm Angell sali gunu doktora gittim iki tane yumurtam olusmus biri 19 mm bi 20 mm gun asiri iliski dedi igne vurmadi canm
minikkelebegimmm Kubrq sizce gun asiri mi yoksa her gun iliski mi en son iliski dundu bugun kanamam geldi bugun olmali mi
Kubrq Tubacnm bugün adetinin kacinci günü ? Gün aşırı olması gerek çünkü hergun olması afedersiniz ama sperm sayısını düşürüyor eşinizin 😒 kanama adet kanamsida olabilir düzensizliğiniz varmiydi😑
minikkelebegimmm Kubrq bugun 16.gun reglime 12 gun kaldi reglim hep duzenlidir genelde 27 28 gunde bir regl oluyorum canm
Kubrq minikkelebegimmm doktor yumurtanin catlayip catlamdigina bakmak için seni cagirmadimi ki ? O kan bence adet kanin gibime geliyor ama hayirlisi gün aşırı ilişki olduysa ins bebiş gelir☺️
minikkelebegimmm Kubrq sali gunu gittim doktora 2 yumurtam olusmus biri 19 mm biri 20 mm catlma ignesi vurmadi iyi gelismis gun asiri iliski dedi eger regl olursam tekrae gidip tekrar klomene baslicakmisim
Kubrq minikkelebegimmm catlayacagi ne malum acaba kist dönüşürse n'olacak acaba 😐 sen ilişkiye devam canım bugün pazar devam😔