ogretmenanne38 35+2deyiz bugün sürekli sağ tarafa toplanıyor ve sertleşiyor normalde olduğu zaman elimi koyunca hemen geçerdi simdi 4-5 dakika kadar sürüyor kasılma denilen şey bu mu acaba?
ErsiNuray ogretmenanne38 canm bnmki 30 haftalik surekli o sekilde nefesm.kesliyor karnim taş gibi oluyor gunde bi kac sefer oluyor
ogretmenanne38 Deletedmom_5 hareketleri de yavaşladı gibi sanki normalde çok aşırı hareket ederdi simdi hareketleri genelde kasılma şeklinde oluyor
ogretmenanne38 ErsiNuray benim bugün çok olmaya başladı normalde olunca hemen elimi koyardım ve geçerdi bugün geçmiyor
Deletedmom_5 ogretmenanne38 evet benimde öyle tekmeler yerini kasılmalara bıraktı doktorum normal olduğunu söyledi bebek kendini doğuma hazırlıyomus 🙂
ErsiNuray ogretmenanne38 canm bnm dr cok olursa gel demisti acile eger ozele.gidiyorsan gorus bi dr unla bn devlete gidiyorm acile gidiyorm cok olunca nst cekyorlar. Haftam erken diye alttan bakmadlar. Birde uzannca flanda gecmesse git mutlaka bnm.uzun zamandr var bu kaslmalar
ogretmenanne38 Deletedmom_5 benimde kontrolüm çarşamba günüydü biraz tereddüt etmiştim rahatlattiniz teşekkür ederim 🙂🥰
ErsiNuray ogretmenanne38 devam ederse git mutlaka canm ne olur olmaz. Buca kadn dogm ust caddemde orda kontrollerim ama acillerden biktm 2 saat dr gelmyor bekle dur acilde kime denk gelirsek kendi doktorm iyi ama ilgszlerde olabiliyor. Kotu hissersen gel dedi dr bana sende git mutkala mst baksnlar
ogretmenanne38 ErsiNuray tamam canim çok teşekkür ederim özele gidiyorum zaten doktorum ne zman mesaj atsam cevap veriyor mutlaka soracağım
ErsiNuray ogretmenanne38 tamm canm Allaha emanet bebegnde sende vakti zamannda gelsn kuzucuklarimiz insallah