fethiyeli48-48 Merhaba hanımlar haraketleri hissediyorum içimde ama elimi koyduğumda nabız duyuyorum hareketi elimle hissedemiyorum . Karnımın neresine elimi koysam nabız kalp atışı hissediyorum
Kbracoskun fethiyeli48-48 canım elinle hissetmen için daha çok erken şuan içerdeki hareketleri hissedersin sadece dışa pek yansımaz 24 ten sonra falan elinle hissetmen başlar karnın biraz daha büyüdükçe. Alan daraldikca dışardan belli olur hareketi şuan içerde hareket alanı rahat :)
fethiyeli48-48 Kuben aynen kuzum içeriden hissediyorum elimi koyuyorum normal nabız hissediyorum elimin altında elimle de hissetmek istiyorum eşim için 💚
Zeynep_18 fethiyeli48-48 sonra durmayacak yerinde bunu sana yazarken mideme ayrı vajinama ayrı baskı yiyorum😁😁
fethiyeli48-48 Kbracoskun aynen sanırım suan alanı büyük rahat rahat geziniyor 💚 sağlıkla gelsinler tek dileğim
Handehilal fethiyeli48-48 haftanız ilerledikçe öyle hissedeceksiniz ben ancak 22 den sonra hissetmeye başladım dışardan hissedilir hale ancak geliyor merak etmeyin bi iki hafta sabredin 😇
81akmnfgn fethiyeli48-48 bende aynı haftada 1 gün ilerdeyim aynı şekilde bnde dısardan hissedemiyorum dha ama erken 2 3 hafta sonra dısarıdan da hissedilir ve sonra hç durmazlar gece uykunuzdn bile uyanıcksınz smdi bu gnlern keyfini cıkarın😂