Aliasafamam Umutttr su an son günlerim olduğu için 3 günde 1 ntsye giriyorum 2 günde 1 muayeneye gidiyorum
Umutttr Aliasafamam annem yanımda anlatamıyorum gitmeye gerek yok sancın geldiğinde gideriz diyo beni öyle aradakarada bırakıyor ki
Aliasafamam kucuktosbik27 bence 41+1 yapma bebek kakasını yapmaya başladığı için senide kendisinide zehirleyebilir 41 haftayı tamamla yeterli bence
kucuktosbik27 Aliasafamam işte sürekli takipte olucak doktor duruma bakıcaz dedi bu hafta sürekli doktordayız galiba
Aliasafamam mrskement onu takip edecek biri gerekli yakınına teslim edip doğuma girince suya koyması gerek doğumdan çıktıktan sonra çıkarması gerek.
Aliasafamam mrrrv11 ciddi ağrılarım oluyor nts’de çıkıyor ama 1 buçuk santim açılma olduğu bekliyoruz su an için canim
Aliasafamam mrskement içilmiyor oyle birsey yapmayın lütfen bebeğe veya size zarar verebilir sadece büyük kavanoz içerisine dogum başladığında koyuyorsunuz bitince çıkarıyorsunuz unutmayın.
kucuktosbik27 mrskement açılma ilerledikçe birkaç yudum içiyosun canım yanlış bilmiyosun. Doğumdan hemen sonrada sudan çıkarılıyor ot . Ot kapandıkça rahimde kapanıyor
mrskement kucuktosbik27 aktar eşime Bi gece suda bekletip Bi kaç yudum içsin demiş bnde suya koymuştum ertesi gün hafif nişan geldi bu gecede tam anlamıyla dolu dolu pembe akıntım oldu Bi süre şimdi hastaneye gidicez onu evde birakcaz doğum yaparsam eve gelince çıkarabilirim ancak bişey olurmu
Umutttr Arkadaşlar bir ben mi böyle stresliyim acaba ha geldi ha gelecek etraftan sorular acaba stres yapıp beklediğim için mi bir şey yok daha 🙄
2bebek2deli Aliasafamam bende 40+4′üm şuan hala gelmiyor oğlum 🥰 hafif kasılmalarım var ama sancılarım başlamadı daha bol bol hurma ve adaçayı tüketiyoruz ☺️
2bebek2deli Umutttr perşembe kontrole gittiğimde 3800 dü kilosu ben ssvd istediğim için 41.haftaya kadar bekleyebileceğini söyledi beklemedeyiz o yüzden 🥰