Aysaydn Çevremden sürekli bu tarz şeyler duyuyorum ve çok moralim bozuluyo önüne gelen biseyler söylüyo ve piskolojim yerle bir oluyo siz neler düşünüyosunuz bu konuda🤔
Meryemaskerden Aysaydn banada doktor çok kilo alma doğumda.zorlanirsin sonrasindada enfeksiyon olur dedi 10kilo alarak doguma.girsen iyi olur dedi 76yla.hamile kaldm 85im suan 1kilom.kaldı ve 29gunumuz var bakalım☺
minikyuregim Aysaydn valla 170 boyundayım 95 kiloyum bugun kontrole gittim doktorum cok rahat normal doğum yaparsin dedi. kim demisse atmış kisiden kişiye değişiyor
Sehererkull Aysaydn valla bende 87 kiloyum 19+1 im ve sadece 1 kilo aldim takmiyorum bile sadece yediklerine dikkat etmen yeterli bence neleri var kac kiloyla dogum yapiyolar illa riski vardir ama hic bozma moralini sen doktorun dedigine bak ☺️
Melikeb19 Bende merak ediyorum😒 1.83 boyum var çok kilolu durmuyorum ama 100 kilo olduğum gerçeğini değiştirmiyor Doğuma kadar ne olur Allah bilir😶
Aysaydn Sehererkull dikkat etmeye çalışıyorum bol su içiyorum akşam 6 'dan sonra bişey yememeye çalışıyorum hatta gece tuvalete kalktıgımda bile mutlaka bi bardak su içip yatıyorum.
Aysaydn Meryemaskerden bana da çok fazla kilo almaman lazım dedi daha 8 haftalık hamileyken diyetisyene yönlendirdi😐
ZeynepKara Melikeb19 uzun olduğumdan yırtıyorum zaten ama 18 kilo aldım ve daha 34+2deyim son ayda daha çok kilo alınırmış 100 le doğuma gidersem hiç şaşmam 😂😂
BetulGul Canım ben 101 ile hamile kaldım 107 çıktım şimdi diyet yapıyorum şeker için 35+4 haftalık hamileyim dün kontrolümde 104 kilo çıktım bebeğim 3200 gram olmuş 4 kiloyu geçmezse normal Doğum yapıcam
AhmetPelinKl Çok zor değil doktorlar göz korkutuyorlar sadece. Bütün doğumlar zor ayrıca. Doktorların işine geliyor hemen kilolusun sezeryan olmak zorundasın demek