Demir Hayalll 2 haftada geldi o sorun değilde, cevap almak bir muhatap bulmak çok zor.İlgi alaka bana göre sıfır.Çok yoğunlarmış mışş..İnsan 4 gün sonra cevap verir mi?😒 Neyse ki ürünler harika,beklediğim gibi geldi.Yoksa asla uğraşmazdım.
gonulcelen Hayalll 1 hafta falan oldu ama sonuçta elimde dekont var karşılığında kargom gelmezse ztn hak sahibi olurum ama hiç bana güvensiz bir sayfa gibi gelmedi ztn önce ödemenin yarısını istedi ben hepsini yaptım.kişisel hazırlandığı için ztn sayfadaki ambianstan anlayabiliyorsun hepsi bnce aynı kişinin elinden çıkan ürün. İnceledin mi sayfası
BeyzaGnaydn Hayalll ya evet iste ama nebilym okdr para verip 1-2 kere giydirmek bilemedim, aslinda yaptircaktm etrafimdakiler soguttu beni🙄 ne gerek var fln dediler kaldi oyle
Minikmucizemveben MehmetZehraKarakurt. Setin fiyatı ne kadar peki kızlar bende gördüm o sayfayı çok güzele benziyorlar gerçekten
Hayalll Demir ben de imi gundur miniconseptten cvb bekliorum sonuc olaraknurun yaptiracaz fiyat renk model ne yazilack knusmam lazm tek tek parayi verecm icime sinen bsy olmasi lazim deil mi ? Haksiz mym? Yaziorm cvb yk yaziorm cvb yk paylasim yapiolar goren yk msjlarmizi bnde yazdm en son gerek kalmadi tskr ederm bakdiginiz icin msja dedm yogunuz hmn donecz fln dediler bu sefer bn sallamadm ..napaim hatira olsn die yaptiracm pra verecm ilgi olmasi lazm dedigin gbi ilgi sifir o snn yazdgn syfayada bakdm cvb glmedi 😂
Betuluus Hayalll kesinlikle bende tugbakuğuyu öneririm.. organik hastane çıkışı seti yaptırdım bide takı yastığı çok çok güzeller😍 taşlı filan istemiyorsan sadece isimle çok şık bir set☺️
Gozdealpu Ben bu forumda "tasarım feyza" yı görmüştüm. 10lu seti 130 tl ye yaptırdım ve çok memnun kaldım. İnstagramda sayfam turkiyetime . O isim üzerinden görüştüm ondan da bahsedebilirsiniz.
elif0690 Hayalll Canım bende yeni yaptırdım instagramda Gaffulbattaniye sayfasna kesinlikle çok güvenilir bir sayfa sürekli de slşveriş yapıyorum..Bakmanı tavsiye ederim..
Muhammedali Hayalll bende instagramda tasarimfeyza diye bi sayfaya yaptirdim 10 parca set fiyatida cok uygun cok ilgililer kesinlikle tavsiye ederim
Hayalll Kizlar cok tskr ederim sayfalarn hbsne bakdm ve karar verip yaptirdim bekliorm bakalm urun gelnce yazacm memnuniyetmi begenirsem :)