Sedos199535 8 haftalık gebeyim hamileliğin başından beri göğüslerin cok aciyo normalmi sizce kızımda bukadar hasasiyet yoktu bunda üstüne yatamıyorum kizim dokunsa çarpsa içim gidiyor
sumeyraballl Sedos199535 aynı ben çok şükür 8+5 im biraz dha azaldı ne sağa döne biliyodum ne sola acı dan göğüslerm ağır geliyodu 😂
bbbusrra-1 sumeyraballl Sedos199535 benimde hala aynı çok hassas yüzüstü yatamıyorum🥲 yemek bile yiyemiyorum gerçi bulantıdan
Canannakdeniz Sedos199535 yarın 8. Haftama giriyorum canım o sorun bendede var özellikle koltuk altı tarafında orada ağrı var çok şükür başka bi sorunum yok rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin 🥰🙏
Sedaince Sedos199535 on haftalığım inanılmaz sinir stres var sürekli yatmak istiyorum evde bi çocuk daha var bunalıma girdim iyice sanki ona yetemiyormuşum gibi geliyor bide bulantılar cabası oldu
Sedos199535 Sedaince bulantı felan yok sukur bel ağrısı var göğüs ağrısı migde yanması bende aynıyım canim biri kahvaltı hazırlasada yapsam diye düşünüyorum 🤣
Adalina09 Sedos199535 Bende 8+2 bulantı oluyor ara ara göğüs hassasiyetim azaldı bide alttan bıçak saplanır gibi sancı giriyor devamlı nedendir anlamadım
Miranmiray Sedos199535 bende 6w2d deyim İkinci gebelik sizdede mide bulantısı benim gibi yok mu.benim ilk gebeligimde 5.haftadan başlamıştı.ama bu gebeligimde sanki hiç olmuyacak gibi sizde durum ne
Sedos199535 Miranmiray aynen ikinci gebeliğin migde bulantim tiksinme yok bel ağrısı migde yanmasi var ama
Ablaytuba Bende 6+1deym göğs ağrısı yokta aşırı şekilde bas ağrısı ve mide bulantım var. Oğlumda da midem bulaniodu ama böyle baş ağrısı hiç yoktu.😔