Gammzze Mrb ikiz anneleri bn 33 haftalık ikizlere hamileyim erken doğum riski yok çok şükür ama olur diye çok korkuyorum acaba kaç haftalık doğunca prematüre oluyo ve kuveze giriyo acaba ?
Rerere 5 gün önce doğum yaptim canım ikizlerim 33+5 de dünyaya geldi şuan yoğun bakımdalar biri 40 gün biri 30 gün kalacak dediler 37 den önce olunca kuvozde kalma durumları oluyor solunum ve kilolari iyiyse daha erken de olsa birşey olmuyor inşallah
Gammzze Rerere suanlik solunum da kiloları da iyi çok şükür 🤲🤲geçmiş olsn gözünüz aydın sizinde inş bi an önce sağ salim kucağıniza alirsnz 🤲peki kaç kilo doğdular acaba
Sedagll Gammzze masallah :)) iki tane yaramaz geliyo yani benim bir tane var bir buçuk yaşında oglan Allah’ım illallah ettiriyor artık bana çok tatlı bir yaramaz ama
Selenimom Sedagll peki hamilelik ve bir bebek nasıl gidiyor? Benim de 26 aylık bir kızım var yer göremiyor popom. Kucaklıyor musunuz çocuğunuzu? Sizde durumlar ne.
Gammzze Sedagll canları saolsun da yaramaz olsun yapcak bisey yok erkek çocukların geneli hep öyle zaten😊🤲🧿🥰😘
Sedagll Selenimom çok zor egilemez hale geldim yetişemiyorum ağlıyorum bazen ama Allah yardım ediyor. Rabbim her ikisine de yetecek kadar güç veriyor.
Selenimom Sedagll peki kaç haftalık oldunuz? Beni rahatlattiniz inanın. Korkuyorum kucaklamaya eşim yüzünden. Aman bebekler düşer aman kanama olur
Selenimom Sedagll oy maşallah. Ben tekil gebeligimde de hep allahım nolur 32 dolsun ama 39 40i da görelim diyordum. Bunda da allahım 32den önce gelmesinler ama 37 dolsun diye başladım duaya 😍😁