seda_00 Aslitemiz yok canım kişiden kişiye değişiyor . Ben hiç kusmadım erkek bebeğim . Yengem hergün kusuyor onunkide erkekmiş
gullcannn Aslitemiz Canım 20. Haftaya kadar full kustum. 8 kilo verdim. Daha sonrasında da aram aram kusmalarim oldu yine. Kalp atışını 6+4 ’te gitmistim duymustuk hemen. 36 haftalığız oğlum olacak nasipse. Bence bünye meselesi hormonlarla alakalı
Aslitemiz dygm3848 İlk gebeliğim de kusma olmadı kızım oldu ikinci gebeliğimde de fazla olmadı ama.ilk haftalarda bir kaç kez oldu halsizlik çoktu şimdi üçüncü gebeliğim 6.haftada başladı yediği mi çıkardım hep ilaç fayda etti Allah’tan rabbim gönlümüze göre versin insalalh canım
Receb Aslitemiz benim hiç kusmam olmadı insaAllah oğlum olacak, ben en başında hiss etdim kız bebekler zor geçiyor hamilelik öyle duydum ben kendimde de gördüm erkek bebek şimdi 25 haftalık şimdiye kadar hiçbir zorluk ağrı falan yaşamadım çok şükür
mommasBoys Aslitemiz cinsiyetle alakası var mı bilemem tabi ama ilk bebişimi de 7 haftalık duydum ikisi de erkek. Belki seninkide erkektir ☺️
Aslitemiz Hmyraksoy yaa gerçekten hormonlarla ve genetikle alakalı bu ozaman kıza erkeğe gelmiyo herlde hayırlısi olsun nasipte ne varsa sağlıklı olsunlar da 🥰
Ladybird25 Aslitemiz cinsiyet ile kusmanın alakası yok canım hamilelerin 100%25 i kusarak geçiriyormuş benimde 3. Hamileliğim kızımda sadece 4.aya kadar kustum oğlumda Doğuma kadar desem yeridir Buda oğlan 33 haftadayım hala kusuyorum ve sabah aç karnına çok zorluyor yemek yerken midem bulanıyor
Sabi_yagmur Aslitemiz bende ilk kızım da çok ağır geçirmiştim ikinci gebeliğim en fazla 5 kere kusmam oldu bende kesin erkek dedim çünkü kızım da çok ağır geçirmiştim şimdi ikinci prensisim olacak 🥰🥰
Serpil-3 Aslitemiz bu kişiye göre değişiyor galiba ama ben kızımda sabah akşam kusardım hatta banyoda bile ama ikincide hiç kusmadım bulantımda olmadı dr sordum ee daha ne istiyorsun dedi her gebelik bir olmaz dedi oğlum oldu şimdi yine aynı yine oğlan hatta ben kusma bulantı olmayınca anlamıştım oğlan olduğunu