Hellobaby1 Kızlar selam. Bugün doktora gittim. 27 haftalık hamileyim. Doktora durduk yere bi anda başım dönüyo dedim gebelikle alakalı değil. Nörolojik ya da işitme ile alakalıdır dedi sizce normal mi yani baş dönmesi nasıl gebelikle alakalı olmaz
Emel123 Hellobaby1 normal tabiki. 27. Haftada ne baş dönmesi? Hamilelikten olmaması normal. Kulak kristalleri oynamış olabilir. Önce kbb sonra da nörolojiye gitmelisin
shinemuu Hellobaby1 Bende de var. Yanlız benim başımı geriye atınca ya da eğildiğimde falan oluyor. Hamile kalmadan bir kaç ay önce ameliyat olmuştum o zaman başladı. İlk zaman çok yoğundu. Kbb doktoruna gittim. Menier diye bir hastalık varmış o olabilir dedi. İlaç verdi ilaçlar beni daha fena yapınca içmedim. Yüksek yastıkta uyudum. Bir süre sonra geçti. Hamilelikten sonra tekrar başladı. Neyin nesi bilmiyorum. Doğumdan sonra devam ederse iyi bir doktora gideceğim.
Bsraa35 Hellobaby1 gebelikten önce ben ne çektim o baş dönmesinden 😞 vertigo, kulak kristallerim oynamış o kadar kötü bişey ki inşallah bi an önce geçer bi KBB ye görünün
Hellobaby1 Emel123 yaa ben hamileliktendir diye düşünmüştüm çünkü gebelikten önce böyle bi problemim yoktu.. yani tansiyon ya da kan basıncı ile alakalı bi şey olabilir mi? Bir de genelde ders çalışırken oluyor
Emel123 Hellobaby1 hamileliğin ilk haftalarında olabiliyor. Onun dışında oluyorsa başka nedendir. Kulak olma ihtimali çok yüksek. Vertigo olabilir. Bi araştır istersen. Ama mutlaka kbb doktoruna görün. Tehlikeli çünkü. Düşebilirsin allah korusun.
Hellobaby1 shinemuu çok geçmiş olsun benim oturduğum yerde oluyor genelde ders çalışırken. Ama gebelikten önce yoktu. Peki bu teşhisi nasıl koydu
shinemuu Hellobaby1 Teşhis koymadı. İlaçları iç bitiince gel dedi. İlaçlar daha kötü yapınca içmedim ben. Bir süre sonra tekrar gittim ilaçlardan birini çıkardı bunu iç dedi. Yüksek yastıkta yattım. Ani baş hateketleri yapmadım falan öyle azalarak geçince gitmedim bidaha. Ama hamilelikten sonra yine başladı. Artık doğumdan sonra giderim. Neyin nesi bilmiyorum🤷♀️ Sizinki tansiyondan kaynaklınolabilir. Evde tansiyon aletiniz varsa düzenli ölçün bence
Hellobaby1 shinemuu ben de tansiyon kaynaklı olduğunu düşünüyorum teşekkür ederim sağ olun size de çok geçmiş olsun