shinemuu Hlmdmr 27 haftalık olduk. Çoğu şeyini aldım sanırım. Bebek arabası, ana kucağı, birde şampuanı losyonu falan almadım. Onları da bir dahaki ay tamamlamayı düşünüyorum. Başlamalısınız bence bir anda alınmıyor. Çok fazla ihtiyaç var. 34-35 ten önce herşeyi tamamlayıp çantamı da hazırlamak istiyorum. Erken geleceği tutar birşey olur 😅
Hlmdmr shinemuu evet erken gelir diye bende düşünüyorum sonra bisey olur korkusu sariyor arada kaliyor insan mevlam kimseyi yarı yolda koymasin
Mrymonek Hlmdmr bende şuan 21deyim 25civarlari başlamayı düşünüyorum😊 30a kadar tamamlarım diye umut ediyorum 😊
shinemuu Mrymonek Bence hiç beklemeye gerek yok. Cinsiyet belli olduktan sonra ufak ufak başlanmalı. Ben öyle yaptım indirmde gördükçe alıyordum. Ki halen ihtiyaçlarını tamamlayabilmiş değilim. Özellikle iyi şeyler almak isterseniz para yetişmiyor. Aylara bölmekte fayda var😅
Mrymonek shinemuu tabi böyle de yapılabilir ama bizim birkaç şeyimiz hazır bebek arabamız park yatagimiz reflü yatagimiz filan birkaç böyle büyük şey hazır işte biraz ağırdan alıyorum birazda kendim çıkıp bakmak istiyorum ortalık yeni yeni düzeliyor virüsten dolayı bende birebir gidip alicam diye beklemeye aldım ama bianda olunca tabiki indirimli olmicak farkındayım😑
MineLule Hlmdmr 26. Hafta kız bebek. İlk kızımdan beşik nevresim ve kıyafet var. Bende biraz kıyafet aldım, doğduğunda yeni bir şeyler giydirmek istedim. Battaniye, biberon, bebek arabası ve şahsi ihtiyaçlarım var daha alınacak. Daha çok yolum var.
Hlmdmr MineLule benim 3. Çocuğum ama ablaları 10 ve 8 yaşında bu erkek arada yıl olunca hiç birşey kalmadı herşey 0 dan alinacak
AylinCk 27+1 haftalığız bitti şükür sadece pişik kremi ve benim göğüs ucu kremimle emzirme sütyenim kaldı sende yap bence canm hem sona doğru sıcak ağırlık zor olur hemde birden alırken maddi açıdan zor olur unuttuğun şeyler de çıkabilir
Minigim-ben Hlmdmr canim basla artık o kadar teferruat var ki bitmeyecek gibi oluyor. Önceden bir birikimin yoksa bebek için daha da zor oluyor.
Ebru-Ebru 32+5 olduk çok şükür. Hepsini son iki haftada hallettim çok şükür. Kuzuların hepsi de sağlıcakla ve zamanında gelsinler inşallah. Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip eylesin hepimize🙏🏻
icedearth Hlmdmr ben de 24 üm her şeye karar verdim ama daha hiç alışveriş yapmadım. Topluca almayı düşünüyorum ama parça parça değil tek seferde bitsin
Hlmdmr icedearth eşim hafta ici çalışıyor hafta sonu her yer kapalı inşallah açılırsa hafta sonları bende muhtemelen tek seferde maximum 2 seferde alıp geçerim