Ogretmenanneyim Dilek0809 evet kadın doğumdan çıkıp kendi perinatoluguma gittim o da kalpleri durmuş dedi bende okudukça biraz olsun rahatladım.bir tek benim başıma gelen birsey sandım benim suçum vat sandım ama herkesin az çok başına gelmiş
Dilek0809 Ogretmenanneyim evet insan yaşayınca anlıyor çok fazla kişinin başına geldiğini görüyor. Emin olun geçecek azıcık sabır sadece
Selmaolmz Ogretmenanneyim Çok geçmiş olsun ben de yaşadım maalesef günümüzde çoğaldı bu olay ben 3 .cü ayımda gene kaldım aten doktorlarda 2 veya 3 ay ara verilmesini öneriyorlar Allah yine nasip etsin inslah
Gizemmm12 Ogretmenanneyim ben de 9. Haftada kalp durması sebebiyle geçen hafta cuma kürtaj oldum uyutuyorlar zaten 12 dakikalık bir işlemmiş doktorum öyle söyledi 1 saat kadar uyuttular ağrım sızım hiçbir şeyim yoktu kendine gelmeyr baişayınca ağrı kesici yapıyorlar zaten hastanede kanamam oldu sonrasında 2 gün boyunca hiç kanamam olmadı 3. Gün sabaha karşı adet sancısı gibi kasık ağrısıyla başladı kanamam pıhtı ve kanamam 2 gün boyunca sürdü son 2şu som 2 gündür kanamam azaldı bitecek sanırım
Ogretmenanneyim Gizemmm12 cok geçmiş olsun inşallah ne kadar çok kişinin başına gelmiş. Kendinize gelmeniz cok uzun sürdü mu anestesizden sonra
hava123 Ogretmenanneyim cok gecmıs olsun cok üzüldüm insAllah hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlat nasıp eylesin mevlam 😔 pıhtılasma varmı yada kan sulandırıcı falan kullanıyormuydunuz
sumeyraballl Ogretmenanneyim 15 dkka sürdü 2 ay doktor önerisiyle korundm 3 ay kendi isteğmle olmadı ama korunmadm da ve kendilğnden hamile kaldm
Selenimom Ogretmenanneyim ben ilk bebeğimi kaybettiğimde hemen yaptılar ücretsiz şekilde kromozom testi. Doktordan doktora değişiyor bence. Geçmiş olsun şu an ne durumda olduğunu çok iyi bilirim. Allah sabır versin. Ben bebeğimi kaybettiğimde kardeşinin yerini hazırladı deyip beni telkin ediyorlardı. İnşallah senin de sonraki gebeliğin sağlıklı olur. Kürtaj olurken bana Bi ilaç icirdiler o rahmi yumusatiyor. Kürtaj kolaylaşıyor.
Ogretmenanneyim Selenimom 2 gun önce birinin kalbi durmuş demiştiniz bende kızmıştım size sagolun moral oldu diye simdi yine yazdınız kader işte benimkinin ikisi birden durmuş napalim vardır bir hayır Allah razı olsun sizden hakkınızı helal edin
Selen37 Çok kişinin başına geliyor elbette. Benim kalbi durmadı 6.haftada düşük yaptım sebepsiz yere. Birden başladı, önceki gün doktorum herşey güzel demesine rağmen. Kısmeti olan geliyor 🥰
Selenimom Ogretmenanneyim ben cikismadim farkındaysan sana o stresi çok iyi bilirim çünkü. Sadece olumsuz da olabilir olumlu da kendini ikisine de hazırla demek istemiştim. Benim başıma olumsuzu geldi ama başkalarının kalbi hızlanıyor demiştim. Sağlıksız olduğu için duruyor kalpleri veya da kan pıhtılaşma durumu varsa. O testi yaptırıp önlem alabilirsin. Allahım sana bir daha bu acıyı yaşatmasın ilk ve son olsun.
Gizemmm12 Ogretmenanneyim küçük bir işlem olduğu için dozajını da az veriyorlar yine nerden baksan kendime gelmem 1 saati bulmuş eşim odada bekliyordu odaya serumla geldim yatağa beni geri koydukları zamanı hayal meyal hatırlıyorum bilinciniz yerinde oluyor konuşuyorsunuz falan ama elinizi kalırsanız geri düşüyor kendi kendine 😂 ben serum bitince direkt ayağa kalkmıştım üzerimi falan kendim giyindim ilk ayağa kalktığınızda illaki baş dönmesi oluyor ama hemen geçiyor o da tamamen kendinize gelmeniz yaklaşık 2 saat sürüyor ondan yaklaşık 1-2 saat sonra da taburcu oluyorsunuz zaten şimdiden geçmiş olsun doktorum ilk gebelikte çok rastlanan bir durum olduğunu söyledi bir dahakine inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur
Haticeackgzzz Ogretmenanneyim rahimin kendını toparlaması için 6 ay korunmak hem seni hem Rahmi toparlıyor
kivirciginannesi Ogretmenanneyim çok geçmiş olsun. Bende yaşadım seneler önce aynı sebepten. Bayıltıyorlar hiçbirşey anlamıyorsun. Sonrasında da birşey hissetmedim. Regl gibi kanamam oldu o kadar
elfcaglar1 Ogretmenanneyim çok geçmiş olsun tesadüfen gördüm postunu bizim elimizde olan bir şey değil diye konuşmuştuk daha önce çok dua edicem sizin için hocam inşallah sağlıklı şekilde istediğiniz her şey olur 🌺