Sedef27 Gzdeses valla canım bende yarın 40+2 oluyorum ama tık yok ağırlarım çoğaldı gelmiyor inatci oğlum
Bebek1_ Gzdeses tam 40 haftayım bugün düzenli kasilmalar çıktı nst de 1 haftadır da 3 santim açılma vardı zaten bu gece sabaha karşı çoğalır belki sancin dedi doktor um ama şuan sadece ara ara kasıklarim agriyo 🤷♀️
Sedef27 Gzdeses valla doktor bakmadı canım normal doğummu diye sordu sadece ilk Doğumum normal olduğu içiin 41 haftaya kadar bekleriz dedi ama ben duramıyorum artık nefes almakta oturup kalkmata çok zorlaniyorum 😭😔
Gzdeses @Sedef27 evet ya cidden ben de aynı durumdayım son haftalar cidden çok zormuş 🥴 biz de yarın tekrar gdcz bakalım doktora ne diyecek 🤷♀️
Sedef27 Gzdeses Bende çarşamba günü gidicem canim soyluycem yaa doktora suni sancıyla alin raziyim yani çok kötüyüm çünkü
Sedef27 Gzdeses beni çarşamba çağırdı ama yatış yapar mı yapmaz mı bilmiyorum ama yatis yaparsa çok sevinirim😊
Gzdeses @Sedef27 benim de en son Perşembe dedi ay Bakalım ya haberdar et canım beni de ben de şu an doktora gidiyorum