Kafam firdevs__tozgun hiç bişey yapmadım eşim geldiğin de yardım edicek öyle bişey çıkcak umarım 🤷♀️🤦♀️
Ayseee3434 Kafam senaryoyu yazayim esin geldiginde bende yorgunum diyip alo paket 10 lahmacun bizdede cok olur bu durum omdan yazdim.
Woman mucizemmmmmmmm dolma yap 🤣 ben yapıcaktım üşendim makarna yaparım herhalde üstüne sarımsaklı yoğurt naneyle de süslerim oh mis 🤣🤣🤣
19524 firdevs__tozgun Bende dolma biber makarna cacik yapacağım biber dolması pişirip yanına ne yapıyorsunuz banada fikir olur
Ayseee3434 19524 dolam biber yaltigimda muhakkak tel sehriye veya mercimek.olur birde a 101 den cok guzel hazir borekler var.fabrika yemeklerinde bile dolma biber yanina bu menu cikar cokta guzel olur
Ayseee3434 firdevs__tozgun aksam menusu esimden çeşmi nigar corbasi piliç topkapi yogurtlu semiz otu komposto haftada bir eşim yemek yapar cuma gunleri.oda hep boyle degisik isimli yemekler yapar 😁her cuma evlendigimizden beri boyledir
firdevs__tozgun Ayseee3434 ohh valla bizimki yürürken mutfagın kapısının önünden geçiveririm diye ödü kopuyo😂