DilekGursoy Kuzucumveben i Mom folik asit değil canım vitamin ilacı benim 1 hafta sonra doğumum i Mom kullanıyorum hala
Duygue Kuzucumveben ikisi birbirinden farklı canım imom daha cok balık yağı içeriyo folidoce tamamen folik asit kacıncı haftadasın
06minik17 Kuzucumveben ben gebelik öncesi başladım folidays kullandım içinde b 12 iyot da var gebelikte de 3 ay dolunca kesti doktor. Ben memnundum
Kuzucumveben Duygue daha hamile deiılım allah nasıp ederse olcam hamilelik öncesı kullanmak istiyorum
BeyzaGnaydn Oglumda 9 ay boyunca imom kullandim. Suanki gebeligimde imom ile basladik mdc omega3 e gecis yaptik, daha iyiymiş. (İmomdan daha pahali ya ondan herhalde🙄😬)
BeyzaGnaydn DilekGursoy evet i mom a 50 kusur veriyordum simdiki 85 tl 🙄 neyseki gecenlerde son defa aldim icinde 16-17 tane daha var doguma kadar idare eder beni :)
vasili21 Gulsummmsen sormayın ya 97 ₺ geçen ay aldık. Her ay geliyor üzerine mübarek! Altın olsa bu kadar yükselmez 😁
SinemGeer Kuzucumveben i Mom folik asid değil sanırım. Ben çok memnum kaldım kramplarımı fln geçirmişti benim.
ZeynepKara Kuzucumveben folidoce kullandım ben hamileliğimden 2 ay önce başladım hamileliğimin 3.ayına kadar kullandım sanırım imom genelde hamilelikten sonra kullanılıyo
deletedmom55 Kuzucumveben canım folidec de 400 mq imomda da folikasit 400 mq yani bence farkeden bişey yok imomda omega 3 ve diğer vitaminlerde var. Ben hamile kalmadan 3 ay önce folidec kullandım hamile kaldıktan sonra doktor değiştirdiğim içim imoma başladım.
Kbr06 Kuzucumveben doktorunuz bişey söylemedi mi bana premesis kullan demişti bulantıya da iyi geliyormuş bulantım olmadığı için bişey diyemem ama
ipegin-annesi Doğumdan sonra da imom latte kullancaksin dedi doktorum bana sütun kalitesini artiyormus ama ne kadar zaman kullancaz bilmiyorum
vasili21 Kuzucumveben ben folidoce ile başladım, gebelik öncesi başlamıştım. 11. Haftamda imom a geçirdi dr um. Doğuma kadar da kullancam