figennsefaa Princessmom Princessmom Aslında beta minimum %60 artması beklenir sizinde o kadar artmış neden kimyasal dedi ki acaba🤔 Bugün ki kan sonucunuz önemli
Princessmom Denizyildizii Evet önce 23 çıktı iki gün sonra 36 çıktı. Bugün tekrar kan verdim ama sonuclar daha çıkmadı. Doktor kimyasal dedi kanaman olur dedi ama yok hiçbseyim
Denizyildizii Princessmom sen iki günde bir takibe devam et cnm düşüş olunca kimyasal denir çünkü. Birde testleri hep aynı saatte mi yaptırdın
Princessmom Denizyildizii Yok aynı saaatlerde olmadı. Umarım başka birşey çıkmaz kşmyasalsa biran önce kanama olur
Princessmom figennsefaa Denizyildizii Sevinçten ağlicagm resmen. 36dan 75.99 çkmş beta doktorum artş çok iyi 2 katı dedi kmyasal değil Ama progesteron 9 çktı baya düşük dedi hap kullanacagm
SimgeAydn Princessmom canım aynı durumdayım bende. Sen ilk kan tahlilini ne zaman yaptırdın de 23 çıktı
figennsefaa Princessmom maşallah subhanallah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin iyi bi artış gibi görünüyodu zaten🥰
Sakinem212 Princessmom belkide sen çok erken yapmıştın ondan öyle çıkmıştı haftaya gidip mercimeği görecem inşallah keseyi görürüz.
Princessmom Sakinem212 Belkide canım geç döllenme ihtimali dedi doktor. Sağlıkla kucagına alırsın inşallah
SimgeAydn Princessmom bana sırasıyla gün ve değerlerini yazabilir misin ? Kaçar gün sonra değerlerin neydi
Selen37 Benimde adet günümde 19 çıkmıştı beta. Biraz geç döllenme olmuş şuan 12 haftalık oldum herşey yolunda şükür 🥰