KutsalAnnelik 20 gün önce sezeryan ile doğum yaptım. Nişan doğumdan önce gelmemişti ama dün nişan denen şeyin aynısı geldi bu normal mi
Hafissee KutsalAnnelik nişan bebegin cıkmasını ve bebege mikrop girmesini vs engelleyen bir tıpa o yüzden nişan dogumdan sonra gelmez dogum yaptıgın için
3MelekAnnesi3 KutsalAnnelik hayır nişan cok Baska bişey bebegin rahim agzını kapatan tıpa gibi düşünün haliyle rahimde acılıp bebek cıktıgı için kanla o tıpada atılıyor
KutsalAnnelik Denizyildizii Hafissee SutlacimiYedimmiBen 3MelekAnnesi3 kızlar ben hiçbir belirtim olmadan doğum yaptım evet lohusa kanamam azar azar oluyor ama bu başkaydı internetteki nişan fotolarının aynısı sümüksü birşey bir an şaşırdım bende zaten kanamam çok olmadı benim doğumdan itibaren günlük ped bile fazla geldi öyle diyeyim dedim acaba Buda kenarda köşede kalmıştı yeni mi aktı geldi
SutlacimiYedimmiBen KutsalAnnelik yok canim o lohusa kanamasidir tarif ettigin gibi geliyor aynen sümüksü kahverengimsi turumcumsu bi renk
Hafissee KutsalAnnelik yani adet zamanlarında bende de oluyodu herkeste de olmuştur sümüksü ya da parça halinde vs