Sulebebek Kullandığı pusetten memnun olan hem fiyatı uygun hem temiz hem de bebek içinde iki büklüm olmuyor malzemesi kaliteli diyebilen marka ürün önerebilecek arkadaşlarım yardımınıza ihtiyacım var
koala06 Sulebebek Hepsiburada dan babycare aldım 850 tl idi aldığımda bebek arabası ve puseti kullanışlı ben memnunum
Beyzan Sulebebek markadan bağımsız olarak söylüyorum içinin yeni doğan minderi var bazı markaların kendi içinde var bazısı Ayrı satılıyor. O olmazsa altına battaniye filan sermeniz lazım yoksa işte o zaman iki büklüm oluyor
Beyzan Sulebebek hangi marka olursa olsun pusette ağırlık dengesiz oluyor ebebk.sallanmasin diye alttan tutmanız lazım size de zor olur zaten tek elle tutmak benim eşim bile zorlanıyordu elinde tutmaya girek karın hizasında tutmak kolay geliyordu
Alpaserdu Sulebebek oto koltuğu olarak yazınca çıkar yenidoğan için çok uygun aynı zamanda bebek arabasına takılı kullanıyoruz
Beyzan Sulebebek hayır size öyle geliyor o minder belinin şeklini alıyor. Zaten önerilen uygun olan o emin olun battaniye ya da başka şey konsa rahat edemez bebekler sert zeminde yatmalı gömülmemeli içine