Aleynaaslan48 Gün içinde ara ara çok hafif bazıları biraz daha şiddetli adet sancısı gibi sanxi giriyor 4 5 kere oldu bugun. Neden olur
ipeak Aleynaaslan48 benimde yeni gebelik aynı şekilde oluyor ama sıkıntı değilmiş rahim genişliyor diyorlar ilk haftalar olurmuş
Minisinibekleyen İlk gebelikte bel kasık ağrısı normal bol bol dinlenmek gerekiyor ben öyle yaptım çok şükür günler geçtikçe rahatliyorum tabi şimdi de bulantilarim başladı
Saliha16 Benimde 5-6 haftalık hamileliğim ve kasıklarımda sancı şeklinde kramplar giriyor normal sanırım böyle olması
ayse12211 Benimde beşinci hafta. Ara ara dediğiniz gibi sancı giriyor. Bazen çok kötü ağrı oluyor. Ama yürüyüş iyi geliyor onu fark ettim. Yürüdüğüm zaman ağrım olmuyor. Beş haftalık olan anneler keseyi gördünüz mü
Saliha16 ayse12211 randevum haftaya cuma o yüzden henüz daha görmedim ben. Gittiğimde hem kalp atışı hem kese ikisi birlikte görürüm diye umuyorum bakalım 😊
zrlbsr Aleynaaslan48 canım normal sayılır maden suyu iç magnezyum bu tarz ağrılara iyi geliyor ama mutlaka kontrolünde söyle
Eylul_naz09 Aleynaaslan48 adet sancısna benzıyorsa bı doktoruna gorun bnce ıhmal etme benımde belımde oluyodu 31–32 haftamda erken dogum rıskı dendı ıns senın degıldır
Eylul_naz09 Aleynaaslan48 karnım sertlesıyodu bebek sureklı toplanıuodu belde de adet sancısına bnzer agrılarım olunca ultrason ıle muayene ettı hemen yatıs yapıldı nst sancı cıkmadı ama serumlar cıger ıgnelerı yapıldı bı kc gun yatıp cıktım smdı sureklı ılac kullanıyom yormustum kndımı dınlen dedıgı halde doktorumun