Husnenisa 36 hafta 2 gunlugum bugun ilk defa nstye girdim bir sancin var dedi alttan agrin varmi dedi yok dedim ozmn haftaya alttan muayene edim dedi sizce doguma ne kadar vardir
Tobby Husnenisa 36+3 te nst de sancım vardı 36+4 te doğurdum😬😬 yani 1 hafta bekleyenlerde oluyormuş ama herkesin bünyesine göre sanırım
mommy_bee Husnenisa 32. Haftada nst de sancim vardi serum+igne ile durdurdular. Simdi 35 olduk ikiz gebeyim ustelik dayandık. Ama ilac da vermisti kasılmalar icin.
halekmc Tobby ya nasıl doguruyorsunuzz ne güzel, benim 2 haftadır 100 lerde sancılarım var hemde 3, 4 tane çıkıyor ama yook ne açılma var ne.baska.bisey 2 haftadır öyle bekliyorum gelmiyor 😄😑
Tobby Hulyavolkan şuan yaklaşık 55 günlük çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı, zaten 36. Hafta öyle çok da erken zor kötü bir hafta değil içinizi ferah tutun, güzel sağlıklı bir doğum dilerim şimdiden💜
Tobby halekmc bende bilmiyorum ki nasıl oldu öyle fırt diye zart diye😂😬ayy benim bebiş çok aceleci demiştim sizinkide maşallah çok sakin 😂 anasının karnını rahat buldu sanırım takılabildiği kadar takılıyor💜😄😄
halekmc Srlm hiç hissetmiyordum ama iki gündür hafif yalancı sancı seklimde ağrılar hissetmeye başladım . Birde bugün çatı muayenesi oldum bugün ağrılar olmaya başladı ama diğer günler sancıların hiç biri hissetmemistim
Tobby halekmc 😬😬😬 iyi bakıyorsunuz demekki bebişe🌸😁 ben doğum sancısı gelmeyen tüm annelere böyle diyorum bebiş içerde rahat ki amaan şimdi napacam okadar yol gidecem diyip takılıyor 😁
Husnenisa miskokulum1 hayirlisiyla bebeginizi dogurun kucaginiza alin insallah allah yardimciniz olsun
halekmc Srlm doktorum açılma işi belli olmaz bı anda hızlı açılma bile olabilir dedi inşallah öyle olur bizimde, amin inşallah
halekmc Tobby evet iyi bakıyorum oda alıştı galiba orda herşey önüne geliyor çıkıp da napicam diyordur 😄
Tobby halekmc hahaha 😂😂 evet şimdi doğunca kim emecek kim ıkınacak da gaz çıkaracak amaaan zor işler bunlar😬