Miracin_annesi2021 Oğlum 32.4 günlük dünyaya geldi şuan 36 haftalık ve kayananm eve geldiğinden beri her banyosunda pekmez sürdü sözde sarılığa iyi geliyormuş öneri verir misiniz karışınca oğlunu üzerime salıyor?
Balarisi23 Miracin_annesi2021 saçma sapan hurafeler ilk defa duyuyorum 🤦🏼♀️ Nasıl üzerinize salıyor ki annesi sizsiniz o değil
Kafam Miracin_annesi2021 sende onun oglunu onun ustune sal böyle sacma hurafelerle ugrasmak cok boğuyor zaten derdin var ugrastın seye bıde pekmez 🤦♀️ onlarda ne gordulerse onu yapıyorlar ama o zaman tıp yoktu suan var bunu anlamıyolar
Esinkarasu Sonuçta bir şeker yararlı birşey olsa doktorlar yedirin sürün falan derlerdi mani olun o ikinizin bebeği kimse karışamaz
Buketkucuk Miracin_annesi2021 oğlunu üzerime salıyor ne demek ya engelleyin bir şekilde zarar verecek çocuğa, olduktan sonra çare yok eşinizle görüşün bunu
HavvaMerve Miracin_annesi2021 Tövbe tövbe daha neler duyacağım çok şaşırdım aşırı saçma ben olsam sürdürmezdim 🤦🏻♀️
Peri-han Miracin_annesi2021 oğlunu üzerime salıyor derken eşinizden bahsediyorsunuz sanırım, eşte sizin evlatta kimsenin üzerinizde böyle hüküm sürmesine izin vermeyin lütfen eşinizle konuşun durdursun annesini
Semy Miracin_annesi2021 ne manyaklar var ya? Kimin çocuğuna karışıyorsun , ay sık gırtlağını ya uyuz oldum.