Esan UralAybars0921 ne guzel masallah keske bende oyle olsam :) benimde cok yavastir. Su anda cok dikkat etmeme ragmen kabizliktan 7 kilo aldim 25.haftamdayim. vitamini kestim 4 -5 gun kabizlik yaptigi icin :( su an kilom sabit insallah oyle kalir
UralAybars0921 Esan benim de ekmek ve Demir kabız yaptı. Ekmeği bıraktım kabızlık düzelmişti. Şimdi azar azar tekrar başlayacağım ekmeğe korkuyorum kabız olmaktan. İnşallah siz de kabızlıktan kurtulursunuz.
Babyyyymother UralAybars0921 iyi yapmışsın belki bende bi tadına baksam kavanozu bitirebilirim o yüzden eve aldirmiyorum 😂
UralAybars0921 Babyyyymother hiç sorma, bizim komşu nutellada çalışıyor. Getiriyor bize, ben de dayanamıyorum 🥲
UralAybars0921 surelitta52 iki hamileliğinde de farklı olmuş. Kilo zaten her zaman güzel değil. Ben de onu anlamadım. Zaten almak da istemiyordum yine de az alsam yeter 🤩
surelitta52 UralAybars0921 Evet aradan 5 sene geçti. İlkinde baya aldım ama doğumdan 2 hafta sonra tekrar 45e düşmüştüm. 2 sene boyunca da hep 45-48 arasıydım. Ne zaman emzirmeyi bıraktım kilo almaya başladım. Yani 2.5 senede 11 kilo almışım. Şimdi de fazla almamak için dikkat ediyorum gereğinden fazla yemiyorum dr’um da gayet memnun. 😄
Birsen2906 UralAybars0921 muz kuruyemis kasr böle tam yağlı süt iç canım hem bebisle hem sana kilo aldirir
bebisim-_00 UralAybars0921 😂bende inşallah kilo almadan dogururum diye dua ediyorum 88 ile hamile kaldım şuan hala 88 89 falanimda 19+6 olduk. Sizin üzüldüğünuz benim hayalim
UralAybars0921 bebisim-_00 ya normalde üzülmüyordum güzel gidiyorum diye. Bugün doktorum kızınca illa al al diyince acaba kötü bir şey mi yapıyorum diye kendimi sorguladım. Yoksa şu an halimden memnunum 😌 inşallah siz de çok kilo almadan sağlıkla kucağınıza alırsınız 😍
Maheste UralAybars0921 ah keşke doktorda bana öyle deseeee😔😔 bizim doktorda ayda 1 kilo en fazla 2 diyor 🤣 ama tabi bünye meselesi benim bunyem kiloya çok müsait sizin bünyeniz değil demekki yani istesenizde kilo alamayan bi yapıya sahipsiniz demekki tam istediğim 😊 ekmek hamur işi valla istediğinizi yiyin ne guzel🤗
UralAybars0921 Maheste işte ben yerim sonra tansiyon şeker falan çıkar. Sağlıkla besleneyim dedim en başından beri. Şimdi her şeyi ye dedi . Günah benden gitti 😄
Melek_2410 UralAybars0921 kaymak bal yemiyorum gece yarısı da yarım ekmek açpitir kaşar falan ne bulursam bazen ekmek arası salatalık domates yeşil soğan 😂
UralAybars0921 surelitta52 ohh vala en azından çabuk kilo veriyormuşsun bu da iyi bir şey 😍 inşallah bu bebeğinden sonra da çabuk eski haline dönersin 😘
UralAybars0921 Gezegen_00 bana bal ye diyor sonra şeker yükselecek indirmeye uğraşacağız. Dediğin gibi 😄 bebeğe aldırıyorum zaten, sağol güzel yorum için 😘
Esan UralAybars0921 ben ekmek makarna pilav vs tuketmiyorum , yersem 1 dilim en fazla tam bugday ekmek yiyorum. Ona ragmen metabolizmam hizli degil. Ama vitaminden kaynaklaniomus demir var icinde cunku, kilo da oyle artti zaten. Yoksa cok dengeli ve saglikli besleniyodum :( ama onemli oln bebegimin sagligi tabi cok sukur ♡ saglikla gelsin bebisler ♡
Babyyyymother UralAybars0921 bu senin için hiç iyi olmamış 😅afiyet olsun ye ama çok kaçırma bebise faydalı şeyler tüketmeye çalış daha cok
nazlisamac35 UralAybars0921 allah aşkına 6 aya kadar sadece 3 kilo aldim bebegin kilosu ve sagligi iyiyse siz neden boş yere kilo alasınızkı doktorunuzun soyledigi sey biraz sacma geldi bana
UralAybars0921 nazlisamac35 bana da saçma geldi buradaki yorumları okuyunca, o yüzden bebeğe kilo aldıracağım sadece 😍
akgunbirsen Mugesss unlu ve şekerli, pakete girmiş hiçbir gıdayı tüketmiyorum. Her gün yumurta, süt, yoğurt, çiğ kuruyemiş mutlaka yerim. Bol su. Spor yapamamak canımı sıkıyor riskli olduğum için o da olsa harika olacak.
Mugesss akgunbirsen sadece sabahları 2 dilim kepekli ekmek yiyorum gün içinde yoğun çalışıyorum sürekli hareket halindeyim öğlen yemek çorba ve salata sonrasında ara öğün yulaf ve kuru üzüm akşam da sebze ya da bakliyat Yine de olmuyor :(
elifulup Mugesss sabah normal kahvaltı öğlen genelde çorba yapıyorum akşamları da genelde sebze yemekleri yiyorum. Sadece ekmeği azalttım. Bunların haricinde ara öğünlerde de elma muz karpuz hergun yiyorum bence biraz ekmek etki ediyor. Yoksa yemekleri hiç azaltmadim.
Mugesss UralAybars0921 ne yiyip ne içiyosunuz ya benimde öyle olmam lazım:( ama hazımsızlık şişkinlik beni mahvediyor nasıl besleniyorsunuz