hepoyleolurzaten Herkese merhaba, bebek arabası önerileriniz varsa yazabilir misiniz 🥰 baby plus canyon travel sistem ya da duux waco düşünüyoruz ama 🤷🏻♀️
EgeDN hepoyleolurzaten baby plus canyon travel aldım canım 2 arkadaşım daha bunu tercih etti çok memnunlar onlar darısı bana inşallah 🤲🏻
BegumIscanTunc hepoyleolurzaten Kraft Lima aldım çok araştırdım o şekilde aldım bende memnunum inşallah temmuzda kullanmak nasip olur 🤲🤲🤲
bebisim-_00 hepoyleolurzaten lets go baby diye bişey aldık trendyoldan 650 TL ye araba puset ve Bebek çantası ve yağmurluk vardı gayet güzel geldi beğendik 🥰
Omerhatice hepoyleolurzaten baby plus canyon aldım ben 2 buçuk sene evvel oğlumda hala sapasağlam duruyor ve memnunum canm tavsiye ederim ☺
hepoyleolurzaten EgeDN bizde baktığımızda kullanışlı ve hafif geldi ama çok çeşit var model olarakta bir çoğu benziyor karar vermekte zorlanıyorum. Çok teşekkür ederim tavsiyen için 😊
hepoyleolurzaten BegumIscanTunc İnşallah sağlıkla kullanırsınız 🤲🏻 Bizde Ağustos sonu kullanacağız İnşallah 🤲🏻 Bakacağım bu modele de teşekkür ederim tavsiyen için 😊
EgeDN hepoyleolurzaten Rica ederim aynen hepsi birbirine benziyor hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😇
hepoyleolurzaten Omerhatice çok teşekkür ederim canım. Kafam karışıyor hangisini alsak diye ama baby plus’a çok daha yakınım sanırım 😊
busrabyrm97 Bnde travel sistem düşünüyorum ama burda birkaç yorumda denk geldim hiç kullanışlı değil dedi kafam karıştı bnde puset li rahat portatif kolay katlanabilen bir şey istiyorum
hepoyleolurzaten busrabyrm97 bugün yine gezdik bir çok marka vardı ama travel sistemler daha iyi gibi geliyor bana da 🤷🏻♀️ baby plus için güzel yorum fazla var
busrabyrm97 hepoyleolurzaten bnde siz yazınca baktım şimdi canyon modeline portatif görünüyor yine fikir edinmek için e bebekte gidip canlı bakılabilir
lotussss hepoyleolurzaten canyon alma açıkçası trewel sistem alma bence ne arabaya sığıyor ne yola sığıyor markete gitsem reyonların arasından geçemiyorum 🤦🏻♀️ Arabaya koymak için tekerlerine kadar komple sökmem gerekiyor hep 🤦🏻♀️ Kabin tipi daha kullanışlı gibi bence şimdiki aklım olsa öyle alırdım. Ha illa canyon alcam dersen bendekini satayım sana kurtar beni 😂
hepoyleolurzaten lotussss ahahahah çok tatlısınız ☺ duux marka da gördüm bugün baktım onunla ilgili hiç yorum göremedim sadece 🤷🏻♀️ hiç emin değilim 🤣
lotussss hepoyleolurzaten kullanımı taşıması hangisinin kolay olacağını düşünüyorsan onu al ama canyon gerçekten kötü ☺️
Hellolo hepoyleolurzaten ben Yoyko aldım indirimdeydi hepsi burada da şimdi bekliyorum genelde yorumlardan memnun herkes uygun birşey arıyordum. Zaten
hepoyleolurzaten Hellolo yoyko da başka bi posta önerilmişti ona da bakacağım yeniden teşekkür ederim 🥰
Mom070 hepoyleolurzaten stokke beat diyorum , çok hafif çok hoşuma gitti genelde annelerle oldukları için bebekler annelere çok kolay gelicek uçak gibi bir araba geldı bana