Figenkrts tandirella001 ay ben 28 haftadayim 10 kilo almışım şaka gibi 😂 54 55 civarı hamile kaldım şuan 64 kiloyum ama gel gör ki göbekten başka bı yerde kilo yok heryerim aynı gerçi son 3 aya girdiğim için kısa sürede şişecek olmam yakın 😂
tandirella001 Figenkrts ay canım ben de kocama diyorum ki kilo aldım mı yok diyor sadece göbek var diyor. Yani benim de garip şekilde hiçbir yerim kilo almadı nedense ama 7-8 kilo almışım işte basküle göre 😊🤣
Miranmiray tandirella001 ayy Allah korusun ya😂😂😂doğumdan sonra yine aynı kiloya dönmek çok çok zor ya
tandirella001 Cansel0694 e 20den sonra alırsın canım. Ama cok almayacakmışsın gibi bir şey düşündüm 😊
Cansel0694 tandirella001 sanırım oyle olucak doktorum 20 ye kadar 4 kilo almis olman gerekiyor dedi nasil olcak 3 haftada 4 kilo merak ediyorum 😂
tandirella001 Miranmiray herkes kolay diyor çevremdeki. Dogum , emzirme derken veriyormuşsun hemencik. Bide bebek yürümeye başlayınca peşinde koşarken veriliyormuş
sinefil tandirella001 56 ile hamile kaldım 36. Haftadayım 63 kiloyum. 2 hafta sonra sezaryen olacağım. 64 le doğuma giderim diye düşünüyorum 🤭 Bence bundan sonrasinda dikkat ederseniz en fazla 65 ile doğuma gidersiniz 🌸
tandirella001 Kghkflfk hahahaha afiyet şifa olsun 🤣 bende hamburger yerken cevap yazıyorum saat gece 1 🤣🤣🤣
Ebrucolak41 Ben omrumde 52 yle hamile kaldim 25 haftaligim 64 kiloyum omrumde bu kiloyu ilk defa goruyorum acaba kacla giricem doguma cok merak ediyorum🤪
Elfelf475 tandirella001 kilo takibi kısmında en üstte yazıyor ben de geç görmüştüm biraz küçük yazıyor 😁