Ysmmmnn Redpepper ben geçerim sizi bilmyrm😅 zaten kalıcı değilki ilk gebeliğimde 59 la hamile kaldım 76 ile doğuma gittim geri 59 a düştüm bende kilo kalmıyor😅
Redpepper Ysmmmnn ben henüz deneyimlemedim kimi ödem gider baya diyor kimi hiç vermedim diyor artık ya Allah 😂
dakpinar- tandirella001 54,5 la hamile kaldım hala 54,5 ama benim daha çok küçük 9 + 0 😍 inşallah sizler gibi çok almam ♥️
tandirella001 dakpinar- ilk 3 ay kilo verdim ben. Ama illa ki alırsın en basitinden bebek tek basına 5 kilo zaten suyu plasentası kendi ağırlığı… ama olsun hemen veririz inşallah
Elfelf475 tandirella001 ben de hayatımda maksimum 49 olmuştum boyum 1.70 18 haftalığım 54 oldum zar zor 😂 doktor iyi dedi kiloma çevredekiler çok zayıfsın nasıl anne olacaksın modunda 🙄 uygulamada doğuma 6265 arasında girmem normal görünüyor 🤔
tandirella001 Elfelf475 ay ben görmedim onu. Hangi uygulama bu uygulama mı ? Ama iyi ki kilo almışsın yakışmıştır
tandirella001 Prenses_Prens bebek iyiyse sıkı yok canım . Benim de ilk 3 ay kilom geriledi sonra aldım yavas yavas. O zaman doktora sormuştum doktor normal demişti zaten bazı anneler en başta kilo verirmiş
tandirella001 Ysmmmnn 7 kilo almışsın aynı haftadayız ben de 6 kilo aldım kendimi damacana gibi hissediyorum 😁
Prensimibekliyorumm tandirella001 böyle az kilo alanları görünce çok şaşırıyorum maşallah diyorum :) ben 55-56 idim sanırım şuan 34. Haftadayım ve 73 kiloyum bu da stres yapıyor ister istemez :( )
tandirella001 Prensimibekliyorumm hiç takma bence emzirirken bebek bizi somurcak kilo falan kalmayacak ve dlgumdan en az eksi beş kilo ile cıkcaz böyle düşün. Ben kendimi böyle avutuyorum 😁😁😁
Susamtanem1 tandirella001 ya ben başlangıçla sonu yazdım tabiki 1 kilo değil ilk üç ay 2 kilo vermiştim onuda aldım totalde 3 almış oldum keşke sadece 1 olmuş olsaydı😅
tandirella001 RabiaDenis 21 haftada 2 kilo gayet iyi ama… çok çok aşırı zayıflar daha mı cok kilo alıyor acaba hamilelikte öyle düşünmeye başladım 😁😁
tandirella001 en_guzel_emanetlerim 65e hazırlıklı olayım bence ben 😁😁😁 hiç de belli olmuyor hala kolum bacağım zayıf valla nerdrn aldım kiloyj acaba 😁😁😁
Demir50 tandirella001 bende 48 ile hamile kaldim bulantidan 43 e kadar düştüm simdi 23+2 53 oldum çok şükür o kadar ugrastim kilo almaya bebeğim vesile oldu ilk defa 50 yi gördüm 😄😄