Aryaser Herkese merhaba 🙋🏼♀️ öncesinde S harfi ile başlayan kız ismi arıyordum fakat içime sinen olmadı oyüzden şimdi her harfle arayış içindeyim fakat sıradan eski isim olsun istemiyorum yeni farklı az duyulan güzel anlamlı bir isim yardımcı olursanız mutlu olurum🤗
Zeynepeymen S harflı kız ismi koyma derim. S harfli kızların evlilik hayatı kötü oluyormus die duydum. Cevremdeki s harflı bayanların hepsı evlılıkleri kötü. Yinede allah bilir tabiki gercktn ölemi tesadufmu bilmiyorum
Seyhann Zeynepeymen bence alakası yok ya 1 buçuk yıldır evliyim çok şükür eşimle birbirimizi hiç kirmadik o biraz batıl inanca giriyo ama ismin özellikle.sahabe isimlerinden anlamları güzel olması önemli harfleri değil 😊
Aryaser Zeynepeymen Oyle olumsuz seylere inanmiyorum etrafimda cok s harfli evli var Allah bozmadin hic biride kotu degil o kader kismet meselesi
Aryaser Sevilen isra hic duymamistim bir arastirayim tesekkur ederim Allah kiziniza da uzun omur versin insallah 🤗❤
BeyzaGnaydn Denizz01 erkeklere de koyuluyor Duha ismi. Hatta biri Duha Erim koymus cok hosuma gitmisti, kesinlikle koymalisin😍😍😍