zdemKln srpkse Benim adet sancım çok fazla olduğu için denedim. Faydasını gördüm. Vücuttaki ödemi şişkinliği falanda atıyor. Bebek için de tavsiye ediliyor. Polikistik overi olanlarda da faydası oluyomuş. Deneyin derim.
ozlemkrts srpkse polikistik overlilere iyi geldiği kistleri söküp attığı için kullanmıştım saraçoğludan duyup ama bende işe yaramadı
Seyhann [bilinmeyen] bebek olsun diye 1 bardak icmisligim var ama içilecek gibi değil devam edemedim yani çocuk isteyenler için iyi geliyo diye duymuştum icemedim ama Allah nasip etti çok şükür 😊
srpkse ozlemkrts anladım suyunu kaynatıp icince ciğerlere iyi geliyor die duymuştum bende. Sigara kullananlar için birebir diyorlar ama denemedim😝
ozlemkrts srpkse ben sigara kullanan biriyim ama bana herhangi bir etki etmedi kistlerime de ii gelmedi sadece denemiş oldum düzenli kullandım ama 15 gün sabah akşam
Buketali [bilinmeyen] ben kistlerim var iken yapıyordum çok faydasını gördüm enfeksiyonuma da iyi geliyordu
Seliminannesi Doktor bana polikistik over oldugunu soylemisti. Adetim bir anda asiri duzensizlesti. Neredeyse her gun kahverengi leke goruyordum. Sogan kuru yaptim 15 gun ve faydasini gordum. Adetim zamanla duzene girdi. Aniden bir duzen beklemeyin
Hatunnn [bilinmeyen] ben akintim icin bekarken yapmistimm,temizliyormus vucudu faydasini farketmedim bilmiyorum😀
esinnn21 [bilinmeyen] ben denemistim cnm adet duzensizligi icin kullandim faydasini gördum sonrada zten hamile kaldim:)
umranozby Ben denedim canım bir jac kez fire verdim ama ben sonuç aldım çünkü öncesinde 5 ay doktor doktor gezdim ilaç kullandım çocuk için fayda görmedim tavsiye ederim
Prensesininannesi [bilinmeyen] prk işe yarıyan biley değil sadece adet düzensizliğine etkisi var bence ve dikkatli kullanılmalı genelde çocuk istenildiği için kullanılıyor benim patronum polikistik over çocuğu olmuyo diye her yolu denedi bi ara bıraktı uğraşmayı o arada hmile kalmış soğan kürünü duyup yaptı malesef çocuğunu düşürdü tekrar soğan kürüyle denemeye çalıştı ama sonuç alamadı yani çözüm olmuyor o
Mutlulukminikmucizemle [bilinmeyen] bende denedim canim kist vardi ve bebek olmuyordu 20 gun kadar 3 ögun ictim burnunu tikadigin zamn kokusunu hissetmiyosun hemen arkasina birseyler yedim ameliyatlik denilen kist kontrle gittigimde yok olmustu ve arkasina hemen hamile kaldim ilaclar yardimi ile tabi
bebekkaradag [bilinmeyen] Merhaba, ben 15 günlük düzenli kullanım sonrası adet gördükten sonra hamile kaldım🙏🏼 Kesinlikle soğan kürünün mucizesi diyorum...
deletedmom31 [bilinmeyen] ben kullandım sabah akşam olarak polikistik over vardı şuan çok şükür kurtuldum