Öncelikle biraz uzun olabilir kusura bakmayın hakkınızı helal edin ✋🏼
Ben 8 aylık bebek annesiyim hepte üyeydim buraya 😍 Çok konuda yardımlaştık moralim çok bozuk yazmadan edemedim.
17 günlük yasak dönemi izin belgesi olan bir arkadaşımız (eşimin arkadaşı)bize geldi benden 2 hafta sonra doğum yaptı o da bu arada.
Neden yazlığınıza gitmediniz dedi bende güzel olurdu ama eşim denize giremeyiz soğuk gitmeyelim dedi dedim belki sizde gelirdiniz dedim 😂 nasıl olsa gidememişiz çağırmak sayılmıyor ki . O da ay evet içeri gidelim de söyliyim eşine gidelim dedi iyi dedim bende ne diyim yok nasıl diyebilirim . Onlarda bizi götürmüşlerdi 3 gün geçen sene jeste jest olur diye düşündüm ne bileyim sorun yaşanacağını.
Neyse velhasıl kelam biz şuan tatildeyiz onlarda geldi geldiler ama şuan yoklar çünkü sabah valizlerini toplayıp gittiler 🤭
Biz onların misafiriyken hiç karışamazdım birşeye çünkü baslın diktatör bi tavrı var kadının herkes o ne isterse onu yapıyor va bizde uyuyoruz onlara çünkü misafiriz . Ama bilemedim ki benim evimde o gelince ben misafir gibi hissedeceğimi . Olayları kısa kısa anlatayım.
2 bahçeli küçük butik bir villa tatil yerimiz ön arka küçük bahçeler birinde küçük masa var genelde güneş görüyor birinde müyük masa gölge çok . Gelmeden demişti ki evden çalışıyorum ama yoğun değilim rahat ederiz. Geldiler dedim ki ön taraf küçük masa orda günlük oturuyoruz güneşde görüyor yemek yiyoruz falan arkada da büyük masa var rahat rahat leptopları açar çalışırsınız . Ertesi sabah baktım o da eşide almış leptobu önde küçük masadalar e benim eşimde onları görünce o da açmış laptobu oraya neyse bişey demedim ama akşama kadar zor durdum çocuk ses yapmasın diye çünkü burda oturmaşıyım güneş görsün çocuk arka taraf esiyor gölge . Neyse ertesi sabah yine geldim baktım herkes minicik masaya sıkışmış ben elimde mama tabağıyla ayakta kaldım . Dedim ki nazik şekilde arkada büyük masa var geniş geniş rahat çalışsaydınız ya dedim kadın açtı gözlerini kocaman dikti gözünü gözüme gördüm ama hiç bakmadım şaf etmedim . Bu ilk olaydı .
4 gün oldu hala alt katta yaatıyorlar giriş kat 2 sininde yatağı 1 gün dahi toplamadılar ya hep mi dağınık durur insan az nezaket bebeği emzirmeye ha bire merdiven çıkıp yukarı geldim ve bebeğim üzerimde göğsümde emip uyuyor bende kımıldayamıyorum kalkarsam uyanıyor . Onu da geçtim o çalışırken saat 3 te eşim ben kızım denize gidelim bi 2 dk denize vücutlarını sokup gelelim dedik şapkaları var herşey hazır kadın toplantıda yine eşi de gelelim bizde dedi tam hazırlanıyor kadın bıraktı toplantıyı hayır gidemezsin dedi adamla göz göze geldik çaresiz napim ki bakışı attı bu saatte gidemezmiş zararlıymış vs bende çocuğumu çocuğumdan ayırmıyorum ki dedim 2 dk gelcez hemen biliyorum çok iyi değil dedim . Bu arada deniz eve 100 metre ya var ya yok uzaklık. Neyse o da öyle bir olaydı . Dün sabah kalktım saat 10 :15 geçiyor bebeğim anca uyandı üst katta tek bırakamıyorum heryer beton ve dağ bayır tırmanıp atıyor aşağı kendini diye e aşağıda da yer yok . Yumurtaları nasıl yersiniz desim kahvaltı hazırlıyorum. Kadın dedi ki toplantım var yarım saat 1 saat sürebilir bekleyin birlikte yapalım bende dedim ki melis benle babası yemezsek yemiyor ki gerçekten yemiyor babası yemeyince . Bende dedim ki o zaman biz yiyelim hazırlıyım senin yumurtanı sıcak servis işin bitince yaparım hazırlarım sana kahvaltı saat 1 olucak onu beklersek yazık cocuguma sonucta. O da hayır eşim de yemesin beni beklesin çocuğuma baksın dedi adam yine el mahkum bakışı attı . Siz ayrı yiyin dedi adam . Benim kocam da bende kadını beklerim dedi . E ben biliyorum ki o yemezse kızım da yemeyecek neyse kendime ve kızıma hazırladım zorla yedirmeye çalışıyorum babasına bakıyor hemiyoe ağlıyor bende tansiyon çıktı adam karısının köpeği olmuş benim kocam bile bile bile ona uyuyor kızım aç kaldı yemedi bende kızgınım söylenerek yedirmeye çalışıyorum.kendim yedim kalktım. Yemek yemedi emziricem dedim çıktım yukarı tabi tartışıyoruz yemediği için eşimle cocuk da yemedi diye. Herneyse yukarı çıktım kızım göğsümde uyudu kalkamadım doğal olarak e aşağıda da yer yok orda emzircek vs . Saat oldu 12 kadın yeni işi bitti kahvaltı hazırladı eşimde geldi diyo çocuğu bırak hgel biz yerken yanımızda otur . Dedim ki huyunu biliyosun cocugun bırkınca uyanıcak yanınızda oturup niye lokmalarınızı sayayım ki ? Neyse inemedim .Kahvaltılarını bitirip akşam şunu yaparız birlikte şuraya gideriz falan plan yapıyolar ama bensiz ? Bende eşime dedim ki sen diyemiyo musun çocuk uyumuş gelemiyor eşim gelsin birlikte plan yaparız . Ben tasmalı köpek miyim o kadın ne derse onu yapıcaz ya böyle şey mi olur . Eve alışveriş poşeti geçiyo ben dizicem canım karışma diyor bak bak benim evim benim mutfağım ama rahatlığa bak her dolabı kurcalayıp istediğini buluyor vs .
öğlen oldu ben ön masada kızımla oturuyodum kadın eşiyle cocugunu arka bahçeden çıkıp denize gittiler beni görmemek için ordan çıktılar , benle göz göze gelmiyolar konuşmamaya başladılar.Bu dediklerim 4 gün içerisinde oluyor bu arada .bugün sabahda annesi de bu şehirde oturuyor onunla kahvaltıya gidip geleceklerdi ama valizleri va toplayıp gittiler .Neymiş efendim onlar yüzünden tartıstıgımız için 40 yasında adm benden özür dilemek zorunda kalmış zoruna gitmiş e benim yüzümden mi karın yüzünden öZür diledin . Tek kişisin senin bize uyman lazım biz üç kişi niye seni bekleyelim haksız mıyım ya ? Eşimde beni suçluyor ne olursa olsun her zaman misafir haklıymış ne olursa olsun ev sahibi misafire uyum sağlarmış.
Son olarak da annem hep derdi ki . Kadınlar çok şeytandır aklını kullanmadını bilenler özellikle ve sen onun ne yaptığını anlarsın ama erkekler anlamaz eğer sesini çıkarırsan kötü kadın sen olursun . Öyle de oldu .