Seda_nrr Tazeeanneee Yaptırmanın bi sakıncası yok sonuçta bence yaptırın.Ben Avcılar medicana da 180 tl gibi bi fiyata yaptırdım
Tazeeanneee Seda_nrr doktor üçlüye gerek yok ama bunu yaptır dedi doğurdun mu canım sen peki veya kaç aylıksın
Seda_nrr Tazeeanneee evet genelde öyle diyorlar ama bizim doktor 2lide 3 lüde yaptırmamı istedi bize bırakmadı :) yaptırdık mecbur :) 6.Aydayım canım senin kaç aylık :)
Tekmile11 canım ben Beylikdüzü’nde birincide yaptırdım iki üç ay önce yanlış hatırlamıyorsam 140 150 gibi bi fiyatı vardı o kadar dediğin fiyatı detaylı ultrasonda alıyorlar bence pahalı bi araştır derim
Aslinur Tazeeanneee canım yaptirin derim dr unuzun anlaşmali oldugu labaratuvarlarda da yaptirabilirsiniz ben o şekilde yapıcam clinikte yaptirmak istediğimde 350₺ denildi ama labaratuara gittim dr anlaşmasi oldugu için 180₺ dedi Zaten dr umda kan değerleri aynı yerde baktiricakti.
JIGGLYPUFF Tazeeanneee kesinlikle yaptırın bence 2 li. Riske göre 3 lüye gerek olup olmadığına karar verirsiniz
Tazeeanneee Seda_nrr benimki daha çok ufak canım 12+4 günlük canım neyin olcak nasıl geçiyor hamileliğin 🙃
Edahmm Tazeeanneee ikili tarama down sendromlumu die bakılıyo benim doktorum eger negatif çıkarsa aldırmayı düşünüyomusun dedi hayır dedim o zaman çok önemli degil dedi ki %100 de dogru çıkmıyo arkadaşıma down sendromlu dediler kız hamileli boyunca araştırdı psikolojisi bozuldu sonra şükür normal dogdu 💙
Tazeeanneee Tlybilgic24 teşekkür ederim canım sende inşallah tek nefeste kucagına alırsın az kalmış 🙏
Tekmile11 Tazeeanneee aynen canım ,hatta Çarşamba günü de ayrıntılıya gircem ama aşağı yukarı ortalama bi fiyattır çok pahalı bi hastane değil
Gamze_01 Tazeeanneee bende yaptırdım özelde 70 TL idi çok pahalı demiş size başka hastanede yaptırın bence
Seda_nrr Tazeeanneee ayyy sağlıkla alalım kucaklarımıza inşaAllah 🥰 Kızımız oluyor hayırla teyzesi :) 5.aya kadar kolay geçti şükür ama 5.ayda lekelenme oldu bir hafta yattım ilaç kullandım geçti şimdide dikkat ediyorum yormuyorum kendimi :) yani anlayacağın başında nasıl hassas davranıyorsan sonrasındada aynı hassasiyetle devam et annesi :)