Merve50 Miyase46 canım boşver karnında bir Can var doğduktan sonra verirsin Allah’ın izniyle sağlıklı beslenmeye çalış her hamilelik bir değil 😊
Tes Kiz ben 4 kilo.aldim onla bile soluk.soluga Kaliorum maksimum 5le bitireyim diorm 34 e gircem hele oyle fazla.kilo alsam catlarimheralde 😂😂😂😂 32den sonra bide geceleri de zoe.oluyor nefes almak artk kuzum şeker tuzu beyaz ekmeği hamur işini paketli gıdaları kes bence snde ama tabi sen bilirsin kuzum :)
Miyase46 Tes kız sen kaç kilosun ki🤣valla canım paketli gıda zaten sevmiyorum yemem yani ekmek, tuz ,şeker ,bunları da az kullanıyorum ama bilmiyorum ya bi anda almışım yani 😂
perilice123 Serapem bence genetik ve bünye de önemli. Bazı insanlar aldığı kiloları ekliyor daha da veremiyor bazısı aynen veriyor kimi verip emzirirken alıyor ve veremiyor tamamen. Benim annem bana hamileyken 15 kilo almış sonra hemen de vermiş. Ben de ona çektiğimi ummak istiyorum.😂
Serapem perilice123 valla dogrudur ama genelinde gidiyor belli bi noktadan sonrası sana kalmis zaten bi arkadaş vardı coxuk emiyor diye öyle çok yerdi ki o mesela hiç veremedi emzirmeye bıraktı ancak öyle verdi derkeeeen hop hamile kaldı şimdi emziriyor ve yine yiyo kısır döngü gibi bisey oldu ona da🙈 yani hersey aslında bizim elimizde Allah irade fazlalığı versin kilo fazlalığı şurada kalsın ne diyim sağlıkla gelsinler insallah 😍
Dolunay_ Aanneoldumm ben de 24 haftalığım 10 kilo aldım. Şimdiden böyleyse doğurana kadar kaç kilo daha alırım diye dertleniyorum 😂
Minnakkkk Miranmiray daha fazla yani benşm oyle olacak gibi duruyor 🤭🤭🤭 bu gidiş iyiye gidiş değil, Bi de ikincisinde karnım cok cabuk cıktı birden ilkinde 5 aylıkken emin misin hamile olduguna diyorlardı 😀
Tes Miyase46 allah canını almasın senin hapur hupur yedinmi giz iki canlıyım dieee endekinleri nasıl vercenn dur garim bi yeme 😂