Merhaba pcos olup kilo verenler neler yaptınız? 101 kilo ile başladım 91e düştüm çok yavaş gidiyor ve bugün kimyasal gebelik olduğunu öğrendim. Var mı tavsiyeleriniz?

Mammacita özellikle 3 beyazdan uzak durmak ve hayatınıza hareket katmanız gerekiyor. Sadece diyetle çözülemiyor. Düzenli yürüyüş, reformer pilates baya hızlandırır süreci

Mammacita düzenli spor yürüyüş çok önemli. Bunun yanında ekmegi pilavı makarnayı komple çıkarın şeker kullanmayın ve bol su için en az 2 litre

Mammacita ekmegi aburcuburu hayatimdan cikardim. Her gun hedef koydum 10000 adimi tamamladim tempolu yurudum. Zayiflayinca birakma ama duzenli devam et kaliteli yumurtlamayi etkiliyor yuruyus. Yumurtaliklari calistiriyor. Bide gobek cevresindeki kilolara ayri calis mekik falan. 6. Tup bebekle ogluma hamile kaldim yine doktorun soylemesiyle zayiflayarak. Sonrasinda 2 kez normal hamile kaldim ikisinde de hep ideal kiloma ulastigimda birden bire supriz. Stres yapma hayatini duzene sok yeter.

Mammacita bende bir veriyorum bir alıyorum. Bizim için en önemli şey istikrarlı olabilmek. Değilse pco kilo alımına çok müsait bir sendrom ne yazıkki. 2 ayda 5 kilo veriyorum sonta saldığımda 1haftada hepsini geri alıyorum 😩özellikle göbek yağlarımızdan kurtulmamız ve ömür boyu bu yaşam tarzını benimseyip sindirmemiz gerekiyor. Malesef çok zor ben hala yapamadım

Mammacita bende de o dert var ama bende tam tersi kilo aldırmıyor hiç ben genelde yeşillik tüketiyorum hiç bir sıkıntı yok bi kimyasal gebelik bide 3 aylık kalbi durunca kürtaj oldum sonra yine kendiliğimden hamile kaldım şükür hiç bir tedavi almadan oldu

Mammacita bende Pco var çok dikkat ettim 49kiloya kadar düşütm evlenince kilo aldım 58oldum hamile kaldım zayıflayınca öncesinde bir kaybım var serklajlı riskli gebelik geçirdim yattığım için 85kilo ile 33.haftada Doğum oldu şuan 70kiloyum 4.5ay geçti Doğum dahada zayıflamak istiyorum ama zor oluyor gitmiyor kilolar biz malesef zor kilo veriyoruz ben aç bile kaldım öyle gitti diyetisyene gitmek en iyisi canım bizim uzman dışında zayıflatmaz

Mammacita bende hiç diyetisyene gitmedim ama gerçekten vermesi çok zor hele o göbek özellikle oraya gidiyo kilolar bende herşeyi azaltttım hamilelik zayıfken daha kolay oluyor ben bir düşük bir Doğum yaptım zor süreçler yaşadım ek bazı sorunlar çıktı zar zor 33hafta götürdüm