analaka Mammacita aynen öyle ama ben şunada çok inandımki stres ,çok istemek çok etkiliyor.En umudum olmadığında nasip etti rabbim.İnşallah isteyen herkese nasip etsin😚
ozlmblm Ylnzkus bende şubat ayında kimyasal geçirdim haziran 1de adet günüm hemen hemen aynı gunlerdeyiz
Ylnzkus ozlmblm ah canım gel bi sarılalım 🥺 ilk gebelikti heyecan üzüntü karmaşa oldu 😔 mart nisan mayıs adet gördüm bu 4. Deneme 6 gün kaldı adetime bakalim ne olacak..
ozlmblm Ylnzkus sarılalım bacım valla ne stres bitiyor ne sinir ben eşime sinirliyim kirginim ondan bir süre istemiyorum 😏
ozlmblm Ylnzkus bu ay yumurtlamadan iki gün önce ilişki oldu birde yumurtlama günü ama ben hemen ayağa kalktım yatmadım zaten bu ay olacağını da sanmıyorum 😏
Mnevvr53 Mammacita 1 sene sonra hamile kaldim hatta hic adet gormeden kaldim herhalde bilimde gorulmeyen olay 😀😀😂😂 doktorlar cok sasiriyo bu duruma 1 sene adet goreyim diye tedavi gordum sonra hamile kaldim adet sokturucu haplarla
ebru05 ben iki ay üst üste kimyasal oldu , sonraki ay hiç umursamadım zaten bu ay olmaz diğer ay deneriz diye o ay adetim gecikti test yaptım pozitif çıktı beklemediğim anda oldu zaten çok takınca olmuyor
fatos_szk Iki kimyasal gebeligi ust uste gecirdim. Oncedende dusugum oldugu icin genetik testimiz yapildi 3 ayda test sonucu cikiyor.3 ay korunduk. Kan sulandiriciya basladim ve suan 8 haftalik hamileyim kalp atisimizda var cok sukur 😊
Mammacita fatos_szk çok geçmiş olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin canım. Nerede yapılıyor bu genetik test
fatos_szk Mammacita ins hakkimizda hayirlisi 🤗 genetik testler arastirma hastahanelerinde yapiliyor ama bir dusukte hemen yapmazlar. Benim ikiz gebelik 17.haftada zorunlu dusuk ve ust uste kimyasal gebelikler oldugu icin doktorum gonderdi sevk gibi. Sizinde hakkinizda hayirlisi olur ins
Alse35 Mammacita benimde aralıkta kimyasal oldu ocakta çok şükür hamile kaldım yani beklemedim doktorum yumurtalık güçlendirici ilaç yazDı fiyat çok yüksekti 600-700 arası almadık gerek görmedik folik asite devam ettim sadece çünkü yolun çok başındaydık hiç günler takip edip denemedik zaten kimyasalda planlı gebelik değildi akışına bırakmıştık hayırlı zamanda hayırlı evlat demiştik çok şükür Rabbim aratmadı nasip etti kimyasal sonrası çok ağladım üzüldüm sonra hayırlısı buymuş dedim eşimin de desteğiyle toparlandım 2 haftaya sizde stres yapmayın hiç Allah tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin size de tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere de🙏🙏🙏🙏
Mammacita Alse35 çok sevindim ne güzel bir hikaye böyle🙏 en önemlisi o stres yapmamak cidden.. bende pcos olduğu için yumurtlama ilacı kullanacağım bu kimyasalım da ilaçla olmuştu.. pcos olmasa istemezdim kullanmak ama daha fazla beklemek de istemiyorum… inşallah hayırlı zaman bizim için de yakındır..🙏
Alse35 Mammacita Allah tez zamanda hayırlı haber almanı nasip etsin canım İnan bekarken de evlendikten sonra da dilimden eksik olmayan tek duam Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın her isteyene sağlıklı kusursuz hayırlı evlat nasip etsin çevremde hamile gördükçe hep mutlu oldum bu yaşıma kadar hep sevindim hep dualar ettim sen de dualarımda olacaksın inşallah güzel haberlerini de alırız tez vakitte 🤲🏽🤲🏽😇