Ygmr1212 canım her şeyin hayırlısı Allah’tan.. benim de ilk hamileliğimde değer yükselmemişti doktorum şüpheli gebelik demişti.. bir hafta sonra tekrar kontrole çağırmıştı ancak alttan muayene ile keseyi görebildi yumurta bozuk olduğundan tutunamayacak ve muhtemelen kendiliğinden düşecek dedi.. çok üzüldüm çok yıprattım kendimi.. o kontrolden beş gün sonra kanama başladı düşük önleyici iğne ve fitil yaptılar iki gün sonra tekrar kontrole gittim kendiliğinden sonlanacak bir hafta içinde dedi, ertesi günü de o kanama ile kaybettik ne yazık ki.. eğer tutunup gelişseydi engelli ya da kromozomal bozukluğu olmasının yüksek ihtimal olduğunu söylemişti doktorum. Vücut bozuk olanı atıyor, sonra yenisi için hazırlık yapacak üç ay sonra yeniden deneyebilirsiniz demişti. 6 ay sonra yeniden hamile kaldım çok şükür ki şimdilik her şey yolunda 4. aydayız.. şimdi düşünüyorum da gerçekten her işte bir hayır varmış o zaman çalışmıyordum tek maaşla zor olacak diyordum, şimdi en azından çalışıyorum istediğim gibi hazırlık yapabileceğim. Yazın ortasında da doğuramazmışım mesela iki hafta sonra falan doğuracaktım eğer tutunsaydı. Her şeyin hayırlısını dile Allah’tan. Bol bol dua et.. gönlünü olabildiğince ferah tutmaya çalış.. çok zor bir dönem ama unutma anneler her zaman güçlüdür 😊