Minikmucizem22 Kızlar merhaba, rica etsem İstanbul Avrupa yakasında gidip memnun kaldığınız ayrintili ultrosan yapan hastane, doktor yada özel muayenehane var mı? Fiyat bilginiz de varsa paylaşırsanız çok sevinirim 🥰
ATC Minikmucizem22 ben ilk oğlumda Beylikdüzü’nde medihaus cerrahi tıp merkezinde deniz beye yaptırdım 365 tlydi 3 sene önce şimdi 2.oğluma hamileyim yine deniz beye randevu aldım 515 TL ben baya memnun kalmıştım
2inciannelik Minikmucizem22 canım galiba ortalama 500 TL den başlıyor ben ilk gebelikte oğluma devlette yatırmıştım Bakırköy’de ücretsiz ama bu sefer pandemi dolayısıyla özel de yapmayı düşünüyorum benim de bilgim yok fiyat konusunda
Momolmayolunda Minikmucizem22 ataköyde Ali Ekiz hoca var çok memnun kaldım 40 dk sürdü eşimle beraber bebeğimizin her şeyini tek tek anlattı detaylı bir şekilde güler yüzlü bir doktor. nakit 600 kredi kartına 650 tl ydi isterseniz bir araştırın 😊
Minikmucizem22 ATC öyle mi çok teşekkür ederim görüşücem bende, Şansa o hastaneye çok yakın oturuyorum zaten 🥰
Minikmucizem22 2inciannelik evet bencede aşağı yukarı fiyatlar 500 den basliyo gibi. Aslında ben de devlette yaptırmak isterdim fakat burda çok yorumda okudum randevu bulunamiyo diye. 4 haftalık kısa bı süremiz olduğu içinde sonuç olarak özele gidiceksem uğraşmıyim boşuna strese gitmiyom diye düşünüyorum
2inciannelik Minikmucizem22 öyle ama haklısın böyle düşünmekle randevu alana kadar özel daha mantıklı
ATC Minikmucizem22 o zaman acele et çünkü randevuları hızlı tükeniyor ben 19 Haziran saat 2 de giricem bakarsın karşılaşırız 😂