Makbuss Ayselcnt oyle hali baya emek gerektiriyor bu yilda hali yikamaciya veriyim nekdr temiz olursa artik 😊
Makbuss Duygue ayy iyice korktum ben heralde yuzden gecicem bazen eskisi gibi girismek istiorum temizlige ama unutuyorumki hamileyim tesekkr edrm 😊
Senaarass Makbuss bn yikadim salon mutfak banyo tuvalet misafir odasi yatak odasi her yeri sildim temizledim cam fln tum halilarimi yikadim bisey olmadi hata
Makbuss Senaarass masallah yok ben yinede kendimi riske atmiyim en iyisi bu yil yikamaya vermk arkdslrn da dedigi gibi teskr cnm yorumn icin😊
Rabiasahinakbas Makbuss canım ben bayramdan bı hafta önce tek basıma yıkadım kimse de yok tu 33+6 haftalık hamileyim bir sıkıntım olmadi
deletedmom40 Makbuss bebeğin daha çok küçük halı yıkamaya para vermeyeyim derken su faturasını ödeyeceksin mecbur niye kendine eziyet ediyorsun aynı para ya bebeğine bişey olsa
Makbuss deletedmom40 yok canim para icin degil canim soyle bahcede temizce temizlemek istedi oyuzden yoksa kac para bebegimde degerlimi bu yil yikamaya veriyim seneye Allah bilir 😊
Makbuss ArzuGl oylede ah bi birakabilsem su temizli cok buyuk islere kalkismam bu yil bklm tesekkr edrm cnm 😊