Emoztrk Çatı muayenesi sonrasında nişanı gelen var mı? Geldiyse geldikten ne kadar süre sonra doğum yaptınız ben dün çatı muayenesi oldum 3 cm açılmam vardı biraz önce de nişanım geldi çok heyecanlandım 😊
Tazee_anne Emoztrk bende bekliyodum ama bende hiç belirti bile olmadı 😏 Biraz sabırsızımda bebiş gelsin diyeee ..kaç haftalıksın?
-Kbra8- Emoztrk 38.haftamda çatı muayenesi oldum. Lekelenme oldu muayenede 3cm açıklığım vardı 38+5 de suyum geldi peşine nişanım geldi muayene ettiğinde 4cm açıklığım vardı gecesinde de doğum yaptım 😊
inci_34 Emoztrk belli olmaz canım ya kişiden kişiye değişiyor ben 37de çatı oldum bişi gelmesi 39da bir daha baktı nişan geldi 41olacağız bekliyoruz 😶
Azizecakir Emoztrk nişan dan sonra heralde en geç 1 hafta içinde doğuyor eğer sancılarınız varsa çok beklmeyedebilir
Prensesannesi44 Emoztrk benim arkadaşımın nişanı geldi hiç tık yok 2 hafta falan öyle durdu sonra sezeryan oldu
-Kbra8- Emoztrk 38+0 da çatı muayenesinden sonra evet oldu kasık ve bel ağrısı. Bi kaç güne ben kesin doğururum demiştim çünkü öncesindeki ağrılarıma hiç benzemiyordu. Vajinamda batma hissi falan artmıştı iyice. 38+5te de suyum geldi