metehaninannesiii Kizlar 1 aydır canım deli gibi salam çekiyor şöyle bol peynirli domatesli salamli yeşillikli bir sandviç yemek istiyorum 1 sefer yesem bisi olur mu ki
mucizemmmmmmmm metehaninannesiii ye canım ben yiyorum valla çok severim salamı sonuçta hergun yemiyoruz arada bir
Cilekkz-22 metehaninannesiii ufak paket al 1 2 tane ye nefsini körelt içinde ne olduğu belli değil abartıya kaçma ve KALİTELİ marka al
BTSG04 metehaninannesiii valla ben yedim canım napim nefis bu istiyor Allaha şükür bir sorunda olmadı 🙈
midekoruyucu BTSG04 ya işte gördüm mü dayanamıyorum, o yüzden doğuramadın bence sen 😂😂😂😂😂 ben de çok yiyorum o tarz şeyleri hatta sakatat bile yiyorum
midekoruyucu metehaninannesiii sakınan göze çöp batar misali hamileliğim boyunca hiç bişeyden geri kalmadım 😂 hala da yiyorum, sakatat bile çok seviyorum hiç vazgeçmedim 😋
lentil midekoruyucu zaten iyi piştiği ve abartmadığın müddetçe sakatat dahil işlenmiş etleri de yiyebiliyorsn ama salamı çiğ yemek bilemezsiniz. Daha bgn sordum doktoruma çiğ olmaz dedi toksoplazma geçirmediğim için
mlkkk metehaninannesiii hamile olmadan önce yeyince size bi kere yemekle etki etti mi şimdi bi sefercikten bişey olsun düşüğe kasılmaya sebep olmadıkça herşeyden yiyorum zararlıysa dozunda yiyorum ama yine yiyorum
Mom070 mlkkk zaten çiğ et ürünleri olan salam sucuk pastrma vs düşüpe sebep olduğu için zararlı değildir bilmiyorsunuz galiba toksoplazma açısından riskdir anne ve bebek için
BTSG04 midekoruyucu ahahahaha kız bak son yorumlarım belkide keyfini çıkar her an yok olabilirim 😂😂😂 valla bende canım ne istediyse yedim ya hiç kasmadım kendimi çocuk ondan rahat gelmiyor 😂😂
Alii metehaninannesiii Yok cnm ya ben sürekli yiyorum çiğköfte salam sucuk herzaman yiyorum ve zararını görmedim daha
Alii metehaninannesiii Daha asıl her 1 besinde vitamin var daha iyi olur bnm oda 3 cü hamileliğim 29 haftalık olduk
midekoruyucu BTSG04 😂 valla doğur da artık rahatla bacım ne diyim Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin İnşallah 🤗 bak onu da doğru dedin, içerde diyo nasıl olsa anacım bana herşeyi yolluyo bakımım burda iyi diyor gelmiyor 😂
BTSG04 midekoruyucu amin canım ya hepimizede kolay doğumlar olsun inşallah ♥️ Az kaldı inşallah yazıcam doğurdum diye senide etiketlicem kaçırırsın görmezsin filan 😂😂
ZZeyynePP metehaninannesiii ben yiyorum Arada bir kaçıyor 🤭🤭 olmassa pişirip ye tost makinesinde bi bastır