Seymaa30 Merhaba arkadaşlar bu konuda bilgim olmadığı için buraya yazıyorum aranızda bilgisi olanlar vardır belki diye trendyoldan alışveriş yaptım ürün elime geldi ama o esnada kredi kartımı kaybettim o kartla alışveriş yapmıştım o kart banka tarafından iptal edildi ürünü geri göndermek istiyorum ama eski kart bilgileri var oda bloke olduğu için para iadesini yapabilirler mi şimdiden teşekkür ederim bu konuda yardımcı olan arkadaşlara
Dbe24 Seymaa30 hiç başıma gelmedi bilmiyorum ama siparişlerim bölümünde soru sor yeri var ordan müşteri hizmetlerine bağlıyorlar canlı yazışıyorsunuz oraya sorabilirsiniz yardımcı olurlar
[silindi] Seymaa30 müşteri hizmetlerini ara söyle para banka kartına değil Trendyol cüzdanına geri gelir. Ama Trendyol cüzdandan başka kartına aktaramıyorsun o parayı başka bişey almak için kullanırsın
Deletedmom_5 Kart numarası farklı olsada hesap sizin adınıza ve hesap no değismez o yüzden hesabiniza yatar para yani kartla bir isiniz yok
toocin Kredi kartı ile aldıysanız arkadaşların dediği gibi müşteri hizmetlerine bağlanıp yeni kart numaranızı vermeniz gerekir. Kredi kartıyla ödenen para hesaba yatmaz. Hesap açılmadan verilen kredi kartları da var mesela. Ama trendyoldan alacak başka şeyleriniz varsa Trendyol hesaba yatırılmasını da isteyebilirsiniz.
Syma-ma Seymaa30 para iadesini cüzdanına yapabilirler eğer cüzdan aktifse. Müşteri hizmetlerine konuş sonra gönder iadeni
Tazee_anne Seymaa30 ürünler bölümünden iptal et Trendyol cüzdanına hemen düşüyo para Sonra kartını aktif ettiğin zaman kartını tanımlarsın kartına geri gelir para Veya hiç öyle yapma Trendyol cüzdanda dursun başka alışveriş yap Ben bi kaç sefer öyle yapmıştım